Ανεβαίνει η Μπέτις

15:30 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΤΙΣ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Βιθέντε Καλντερόν»
Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ρεάλ Μπέτις, καθώς νίκησε με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Βιθέμντε Καλντερόν» για την 17η Αγωνιστική της Ισπανίας, περνώντας στην 11η θέση με δεκαεννέα βαθμούς. Αντιθέτως οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στην 10η θέση, προβληματίζοντας με την απόδοση τους. Η Ατλέτικο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο

5' και στο 14' με τον Φαλκάο, όμως ο Κολοβιανός ήταν άστοχος εις διπλούν. Η Μπέτις έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 29' όταν ο Ιρινέι σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουρτουά. Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν στο 54' όταν ο Ντομίνγκεθ τροφοδότησε τον Ποζουέλο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κουρτουά. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 58' λόγο αποβολής του Ποζουέλο, ενώ η Ατλέτικο άγγιξε την ισοφάριση στο 75' όταν ο Άντριαν πάσαρε στον Ντιέγκο που σούταρε άστοχα. Η Μπέτις «κλείδωσε» την νίκη στο 90+3' όταν ο Μολίνα με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κουρτουά, όμως στην επαναφορά ο Σάντα Κρούζ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Ντομίγκεζ, Ασουνσάο, Γκάμπι (83'Σάλβιο), Αρντά Τουράν (70'Κόκε), Άντριαν, Φαλκάο, Ντιέγκο (69' Ρέγες).
ΜΠΕΤΙΣ: Μιγκέλ Κάστρο, Ισιντόρο, Νάτσο, Ντοράδο, Αμάγια, Κάνιας, Ιρινέι, Περέιρα (56' Μοντέρο), Ποζουέλο, Ρούμπεν Κάστρο (85' Μολίνα), Μπενάτ (71' Σάντα Κρούζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα