Η Καταρίνα Μιλιορίνι πουλάει πάλι την παρθενιά της σε δημοπρασία! (VIDEO)

00:02 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Κι όμως μιλάμε για ακόμα μια φορά για την 21χρονη Καταρίνα Μιλιορίνι από τη Βραζιλία, η παρθενιά της οποίας είναι ίσως η πιο πολυδιαφημισμένη των τελευταίων ετών. Τώρα η Μιλιορίνι μετά την πρώτη αποτυχημένη δημοπρασία για να χάσει την παρθενιά της, πουλάει και πάλι την πρώτη της φορά!

Η Μιλιορίνι πριν από δυο περίπου χρόνια είχε συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ «Virgins Wanted» (Ζητούνται Παρθένες) , όπου είχε βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί για καλό σκοπό και μάλιστα τελικά την είχε πουλήσει 780.000 δολάρια! Ωστόσο, ποτέ δεν έχασε την παρθενιά της, καθώς όπως κατήγγειλε το καλοκαίρι εξαπατήθηκε από τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ, Τζάστιν Σίσελι.

Η Μιλιορίνι πρωταγωνιστούσε στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το οποίο θα κατάγραφε την πρώτη της σεξουαλική συνεύρεση με αυτόν που θα αγόραζε την παρθενιά της. Ο πλειοδότης της Καταρίνα ήταν ένας Ιάπωνας ονόματι Νατσου, ωστόσο η κοπέλα κατήγγειλε ότι όταν τον συνάντησε ήταν ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που περίμενε. Όπως είπε, ο υποτιθέμενος 53χρονος Ιάπωνας ήταν τελικά ένας 21χρονος που δεν είχε φυσικά 780.000. Έτσι, δεν έκανε ποτέ σεξ μαζί του, τονίζοντας ότι όλο σχέδιο ήταν «στημένο».

Έτσι, τώρα ανέλαβε δράση μόνη της και μέσω του δικού της site VirginsWanted2 διοργανώνει μόνη της δημοπρασία όπου πουλάει την παρθενιά της ελπίζοντας ότι θα βρεθεί ένας πραγματικός πρώτος άντρας. Προς το παρόν το ποσόν έχει φθάσει στις 150.000 δολάρια αλλά η Καταρίνα πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η δημοπρασία για... όσους ενδιαφέρονται λήγει στις 9 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο που καλεί όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να πλειοδοτήσει για την παρθενιά της.

Keywords
Αναζητήσεις
katarina miliorini video
Τυχαία Θέματα