Δυνατά στο κόλπο η Βασιλεία

23:43 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Τζέικομπ Παρκ

Η Βασιλεία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι και πήρε πανάξια τη νίκη με 1-0 μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο ματς και μόλις στο 3' απείλησαν με τον Τσάκα. Στο 14ο λεπτό ο Ιβάνοφ μετά από εκτέλεσε κόρνερ δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Δύο λεπτά μετά ο Τσέχ είπε "όχι" στην προσπάθεια του Σαλάχ όπως και στο 24'. Η Βασιλεία συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη με την πρώτη φάση να σημειώνεται στο 65' όταν ο Στόκερ δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Τσεχ. Στο 84' ο γκολκίπερ της Τσέλσι σταμάτησε και τον Σχαρ. Η πίεση τελικά απέφερε καρπούς στο 87' όταν ο Σαλάχ πλάσαρε ιδανικά και πέτυχε το πολυπόθητο γκολ για τη Βασιλειά.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Φόσερ, Σχαρ, Ντιέ, Ιβάνοφ, Στόκερ (92'Σάουρο), Φράι, Σαλάχ, Ελνενί, Τσάκα (71'Αζέτι), Στρέλερ (78'Σίο).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (55'Αζάρ), Γουίλιαν (86'Ντε Μπρούινε), Ετό'ο (42'Τόρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα