Κυνική Μίλαν

23:43 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΣΕΛΤΙΚ-ΜΙΛΑΝ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Σέλτικ Παρκ

Η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε την κακή λειτουργία της Σέλτικ και πήρε σημαντικό διπλό επικρατώντας με 0-3 κάνοντας παράλληλα τεράστιο βήμα πρόκρισης. Μόλις στο 2ο λεπτό οι Σκοτσέζοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Μπερίγκτερ ενώ στο 9' απείλησαν με τον Μάλγκριου. Η Μίλαν όμως

στο 13' πάγωσε το γήπεδο με τον Κακά να γράφει με κεφαλιά το 0-1. Ο Μπαλοτέλι στο 25' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο 37' ο Μάλγκριου έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Αμπιάτι έδιωξε ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Σαμαρά κατέληξε στην αγκαλιά του Ιταλού γκολκίπερ. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Σέλτικ απείλησε με τον Φαν Ντάικ αλλά στο 49' η Μίλαν "χτύπησε" και πάλι και αυτή τη φορά με σκόρερ τον Σαπάτα έκανε το 0-2. Πριν καλά καλά συνέλθει η Σέλτικ οι "ροσονέρι" πέτυχαν και τρίτο γκολ όταν στο 60' ο Μοντολίβο βρήκε τον Μπαλοτέλι και αυτός κατέβασε ωραία και εκτέλεσε τον Φόρστερ. Ο Σαμαράς στο 79' είχε μια καλή προσπάθεια αλλά τον σταμάτησε ο Αμπιάτι.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Αμπρόουζ, Φαν Ντάικ, Ιζαγκίρε, Καγιάλ (31'Λέντλεϊ), Μαλγκριού, Μπέριγκτερ, Κόμονς (65'Στόουκς), Σαμαράς, Φόρεστ (80'Ρόγκιτς).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (48'Νοτσερίνο), Μπονέρα, Σαπάτα, Εμανούελσον, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μπίρσα (72'Κονστάντ), Κακά (80'Ρομπίνιο), Πόλι, Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα