Σφαλιάρα για την Μπαρτσελόνα

23:43 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΑΓΙΑΞ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Το φετινό αήττητο της Μπαρτσελόνα σταμάτησε στην Ολλανδία όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση

και πλέον μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Αίαντας μπήκε καλύτερα στο ματς με τη Μπαρτσελόνα να δείχνει αιφνιδιασμένη. Στο 15' οι Ολλανδοί ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς και τρία λεπτά μετά σκόραραν με κοντινό πλασέ του Σερέρο. Οι Καταλανοί είχαν μια καλή φάση με τον Νεϊμάρ στο 24' αλλά στο 41' δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Μετά την ασταθή επέμβαση του Πίντο η μπάλα πήγε στον Χέσεν ο οποίος ελευθερώθηκε ωραία και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι με τον Φέλτμαν μάλιστα να αποβάλλεται. Ο Τσάβι το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1. Στο 60' ο Νεϊμάρ επιχείρησε εντυπωσιακό "ψαλίδι" αλλά δεν βρήκε στόχο. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και το σκορ δεν άλλαξε.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ριν, Φέλτμαν, Μοϊσάντερ, Μποΐλεσεν, Σένε (50'Ντένσβιλ), Μπλιντ, Σερέρο, Χέσεν (83'Ντουάρτε), Κλάασεν, Φίσερ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Μασεράνο, Πικέ, Πουγιόλ (68'Πατρίκ Γκαμπαρόν), Σονγκ, Τσάβι (74'Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας, Νεϊμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα