Αυτοκτόνησε η Πόρτο

23:37 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAHUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 1-1
Γήπεδο: Ντραγκάο

Χαρακίρι έκανε η Πόρτο που κόλλησε στο 11 με την Αούστρια και πολύ δύσκολα θα πάρει την πρόκριση.

στο 3' και στο 4' ο Τζάκσον Μαρτίνες είχε δύο καλά σουτ, με το πρώτο να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ και το επόμενο να περνά άουτ, αλλά στο 11' η Αούστρια πάγωσε το «Ντραγκάο». Μετά από λάθος των παικτών της Πόρτο, ο Κίεναστ βρήκε χώρο έξω απ' την περιοχή και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο Λίντνερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά

του Μαρτίνες, ενώ στο 14', η Αούστρια είχε μια πολύ καλή φάση με τον Χόσινερ. Στο 22' ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Ντεφούρμ όπως έκανε και στο 30' σε κεφαλιά του Μαϊκόν, ενώ και στο 37' ο κίπερ της Αυστριακής ομάδας, πρόλαβε τον Μαρτίνες.

Οι «δράκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και έκαναν το 1-1 στο 48ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζοσουέ, ο Μαϊκόν βρήκε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, ο Μανγκαλά με κεφαλιά έστρωσε στον Μαρτίνες που με νέα κεφαλιά σε κενή εστία έφερε στα ίσα τα ματς. Στο 51' και στο 54' οι προσπάθειες των Ζοσουέ και Ντανίλο δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 56' ο Λίντνερ πρόλαβε εντυπωσιακά τον Λούτσο Γκονζάλες. Η Πόρτο πίεσε πολύ από εκεί και πέρα κι έχασε πολλές ευκαιρίες, με κυριότερη το σουτ του Μαρτίνες στο 83' από καλή θέση, που πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο το 1-1 έμεινε ως το τέλος και η πρόκριση δείχνει να χάνεται για την Πορτογαλική ομάδα.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Μαϊκόν, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Μανγκαλά, Φερνάντο, Ντεφούρ (46' Βαρέλα), Λίκα (65' Ρικάρντο), Λούτσο Γκονζάλες, Ζοσουέ (72' Κιντέρο), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Λίντνερ, Ρογκούλι, Ορτλέχνερ, Κοχ, Σούτνερ (82' Οκότιε), Ντιλαβέρ (70' Μάντερ), Χόλαντ, Ρόγιερ, Κίεναστ, Μουργκ (64' Λέοβατς), Χόσινερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα