Η ΑΕΚ που θέλει πίστη, δουλειά και ενίσχυση

09:19 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πίστη στην ομάδα και δουλειά πολλή", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα εξηγώντας: "Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εντοπίσει τα κενά, αλλά δεν προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις. "Η ομάδα είναι νέα και θέλει χρόνο για να βρει τη χημεία της. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει ποιότητα, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή", λέει το τεχνικό τιμ.

Θα περιμένουν σίγουρα άλλα δύο φιλικά και μετά θα προχωρήσουν σε μεταγραφικές συζητήσεις", σημειώνεται.

SPORTDAY

Για ενίσχυση στο ρόστερ της ΑΕΚ γράφει η SD τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια για αυτό, όμως - σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay - θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός στόπερ.
Μάλιστα, θα είναι κάποιος έμπειρος και έτοιμος να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, βοηθώντας ταυτόχρονα τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές στην εξέλιξή τους.
Στο θέμα του Κουρμπέλη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει ότι θα έπρεπε και πλέον περιμένουν αν θα προχωρήσει η περίπτωση του εξωτερικού για να έρθουν σε νέα επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης, αν και ο νεαρός διεθνής εξετάζεται για την επόμενη σεζόν.
Για φέτος πιο πιθανό μοιάζει το θέμα του Κολοβέτσιου για τον οποίο ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.
Μέχρι στιγμής στον «Δικέφαλο» δεν έχουν λάβει κάποια οριστική απόφαση για τον νεαρό στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως προκύψει κάτι μετά το αυριανό φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.
Εκτός από κεντρικούς αμυντικούς, στην ΑΕΚ εξετάζουν και περιπτώσεις περιφερειακών επιθετικών και παικτών που μπορούν να παίξουν στα άκρα.
Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ακόμα και τρίτης μεταγραφής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποια θέση θα ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ".

LIVE SPORT

"Θέλει δουλειά και παίκτες...", σημειώνεται με τη σειρά της η LIVE SPORT: "Πολλές αδυναμίες η ΑΕΚ κόντρα σε ομάδα τοπικού. Επιμένει ο Δέλλας σε κατοχή, κυκλοφορία, Passing game και pressing".

GOAL

Στο ίδιο μοτίβο και τα γραφόμενα του GOAL:"Θέλει δουλειά και ενίσχυση", γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα