Preview 1ης αγωνιστικής

00:07 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15 NS2

Στην «μάχη» ρίχνονται Ατρόμητος και Εργοτέλης στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα, με τον Φώτη Γεωργίου να μην είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, όπως και ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος «κουβαλάει» τιμωρία από την περσινή περίοδο.να μην είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Από την άλλη, ο Εργοτέλης στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια θέλει να δείξει καλή εικόνα και να πάρει κάτι καλό στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βερπακόφσκις και Ρομάνο, αλλά και τον ανέτοιμο Ουέλιγκτον.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Γιαννούλης, Τζαμάλ, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκη, Τζανακάκη, Ρέντζα, Πίτσο, Κοιλιάρα, Γιοβάνοβιτς, Σαρρή, Κοζορώνη, Μπουχαλάκη, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Χρυσοφάκη, Μπουρσέλη, Δωματά, Μπαμ Μπαμ, Λεονάρντο και Αναστασάκο.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 19:15 NS1

Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τη Βέροια στα Περβόλια για την πρώτη αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος με τρεις απουσίες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, από πέρσι, Τετέ όπως και στους τραυματίες Ζουμπουλάκη και Τόρες, αλλά επιθυμεί να ξεκινήσει με το δεξί.
Από την άλλη, στην Κρήτη με τον ίδιο σκοπό θα βρεθεί και η Βέροια. Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Φελίπε Ντα Κόστα και στους τιμωρημένους Νίκου Γεωργιάδη και Γκιγέρμο Πέρεζ. Ενώ, από εκεί και πέρα, ο Νίκος Καλτσάς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά αναμένεται να το ξεπεράσει και θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη Εμμ. Γ., Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Θέρα, Ιντζίδη, Μαρτσάκη, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τσοντάκη, Φαϊσκα, Φερνάντες.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Σεγούντο Ρίος, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Σεντεμέντες, Βεργώνης, Παυλίδης, Μπεν και Μάνος.


Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 21:30 NS2

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα και θέλει τη νίκη για να μπει με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Οι Γκαρσία και Βούκιτς ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θεραπεία μόνο έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Η Ξάνθη ολοκλήρωσες την προετοιμασία της με αισιοδοξία ενόψει της πρεμιέρας και θέλει μια θετική εικόνα για το «διπλό». Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμμετέχει τεχνικά ο Σολτάνι, όπως και ο τιμωρημένος Ντιέ, ενώ εκτός έμειναν και οι Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Παπαδιώτης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Τσιάρας, Κούτεβ, Νάκας και Παπαδημητρίου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι και Ράνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα