«Στροφή» Ανόρθωσης σε Χριστόπουλο

08:12 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην περίπτωση του Γιάννη Χριστόπουλου στρέφεται πλέον η Ανόρθωση, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» των συζητήσεων με τον Γιώργο Δώνη.

Μπορεί αρχικά να φαινόταν ότι θα γίνει ο «γάμος» μεταξύ της κυπριακής ομάδας και του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν όμως η περίπτωσή του εγκαταλείπεται από την «Κυρία». Οι δύο πλευρές ενώ έδειχναν ότι μπορεί να τα βρουν στο οικονομικό, προέκυψε νέο «θέμα» με το τεχνικό επιτελείο, αφού ο Γιώργος Δώνης ήθελε όλο το τιμ μαζί του,

κάτι που δεν δέχονταν οι Κύπριοι.

Κάπως έτσι η Ανόρθωση φαίνεται ότι στρέφεται στην περίπτωση του Γιάννη Χριστόπουλου σύμφωνα με τη «Sportday». Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ άλλωστε τα έχει βρει... σκούρα στην Ταβρίγια, πολύ παραπάνω μάλιστα απ' ό,τι θα περίμενε και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το «διαζύγιο». Τα πολλά προβλήματα της ουκρανικής ομάδας την έχουν φέρει με πέντε ήττες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχει βρει καν δίχτυα!

Εκείνο ωστόσο που αποτελεί ερωτηματικό, είναι το πως θα μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του ο νεαρός κόουτς, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα