Για το πρώτο βήμα οι κοριτσάρες!

00:13 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα κορίτσια της ΑΕΚ έχουν περάσει μια Οδύσσεια για να φτάσουν στις Κάννες, ωστόσο έχουν μάθει να κερδίζουν και αυτό δεν θα τους σταθεί εμπόδιο, όπως τονίζουν. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια επιθυμούν να συνεχίσουν την Ευρωπαϊκή τους πορεία, στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους με το Τσάλεντζ Καπ και θα στοχεύσουν μόνο στη νίκη απέναντι στη Λε Κανέτ. Η αναμέτρηση, διεξάγεται στη Γαλλία, στο πλαίσιο της φάσης των «32» και η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 21:00, στο

κλείστο γήπεδο του Γκιμνάσε. Με νίκη οι «κιτρινόμαυρες» κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, αφού η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 12 Δεκεμβρίου και το έργο τους θα είναι σχετικά πιο εύκολο.

Ο Απόστολος Οικονόμου που δεν αντιμετωπίζει κάποιο απρόοπτο έχει όλα τα κορίτσια του στην διάθεσή του και έχει ζητήσει προσήλωση και συγκέντρωση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, σε μια δυνατή έδρα. Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του και περιμένει να δει την ΑΕΚ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα