ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γαπκιάδης: "Ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια"

Η Νίκη Αμαρουσίου έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου του Νότου και συνέχισε να το κάνει και κόντρα στο Γαλάτσι, με τον Γιάννη Γαπκιάδη να τονίζει ότι αυτό που είναι σημαντικό για εκείνον και τους συμπαίκτες του είναι να απολαμβάνουν τα ματς.

Ο Γιάννης Γαπκιάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου απέναντι στο Γαλάτσι, καθώς σημείωσε 22 πόντους. Ο παίκτης της Νίκης, μετά από το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο superbasket.gr.
-Που

κρίθηκε κατά τη γνώμη σου το παιχνίδι κόντρα στο Γαλάτσι;

"Κρίθηκε σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας να κάνουμε και τα εκτελέσαμε όλα, επιπλέον είχαμε πάρα πολύ πάθος και ενέργεια. Ημασταν συγκεντρωμένοι παρότι στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε αρκετές βολές και εκνευριστήκαμε. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και μας δίνει ενέργεια για την συνέχεια. Θεωρώ ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια".

-Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τρέξατε ένα σερί 10-0 και το σκορ έγινε 40-29. Αυτό το σημείο ήταν που έκρινε το παιχνίδι;

"Αυτό ήταν το καθοριστικότερο σημείο, αλλά και η άμυνά μας. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και είμαστε ομάδα που βρίσκει ρυθμό από καλές άμυνες και τα εύστοχα σουτ που έχουμε στην επίθεση".

-Θεωρείς ότι το τελικό σκορ (80-57) αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού;

"Ήμασταν κυρίαρχοι στα 3/4 του αγώνα και το σκορ αντικατοπτρίζει το παιχνίδι. Κερδίσαμε 100% δίκαια".

-Ποιο ατού του Γαλατσίου καταφέρατε να περιορίσετε καλύτερα και πήρατε αυτή τη διαφορά;

"Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τον Νίκο Πρίτσο που έρχεται από το πρωτάθλημα της Α2, μιας και Παντελής Κυπριτζόγλου έπαιξε καταπληκτική άμυνα πάνω του. Αυτό, με την εικόνα μας στην επίθεση, έκρινε το παιχνίδι".

-Έχετε κάνει ένα καλό ξεκίνημα μέχρι στιγμής. Τι να περιμένουμε στην συνέχεια;

"Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι έχουμε κάνει. Δεν έχουμε στόχους, απλά να ευχαριστιόμαστε όπως κάναμε και κόντρα στο Γαλάτσι".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιονίκη. Τα πλάνα σας γι΄αυτό το ματς;

" Είναι μία περίεργη έδρα, την οποία δεν την ξέρουμε. Πολλά παιδιά από μας δεν έχουν ξαναπαίξει εκτός έδρας, είχαμε όμως μία εμπειρία στο Κρανίδι. Αν πάμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως κόντρα στο Γαλάτσι, τότε θα κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα