Επιτέλους βαθμός

00:03 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 1-1
Γήπεδο: Μαξιμίρ

Τον πρώτο της βαθμό και τα πρώτο της γκολ πέτυχε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου.

Το ματ ξεκίνησε υπό σφοδρή χιονόπτωση και μόλις στο 10ο λεπτό ο ρέφερι Τοντόροφ, αναγκάστηκε να το διακόψει. Το ματς ξεκίνησε μετά από 15 περίπου λεπτά και οι Κράτες μπήκαν καλύτερα. Είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσοπ στο 16' ενώ στο επόμενο λεπτό ο

Τσοπ έπιασε κεφαλιά και ανάγκασε τον Κόβαλ σε δύσκολη επέμβαση. Στο 20' το σουτ του Σαμίρ έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Ιντέγιε στο 23'. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν καλύτερη και δημιουργούσε φάσεις και στο 26' ο Κόβαλ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπεκιράι, ενώ στο 32' ο Κελάβα έπεσε και μάζεψε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του. Στο 39' ο Ταϊβό έκοψε το σουτ του Μπεκιράι, ενώ στο 53' το σουτ του Ιμπάνιεθ από μακριά έφυγε μόλις άουτ.

Στο 56' το σουτ του Μπρόζοβιτς κόντραρε σε σώματα και στο 64' ο Μπεκιράι αστόχησε εξ επαφής. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήραν την ισοπαλία χάρη σε γκολ του Κρστάνοβιτς με πέναλτι στο 90+5'.

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Κελάβα, Βερσάλικο, Ιμπάνιεθ, Σίμουνιτς, Βίντα. Κόβασιτς, Αντέμι, Μπεκιράι, Μπρόζοβιτς (71' Πίβαριτς), Τσοπ (60' Κρστάνοβιτς), Σαμίρ.

ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.: Κόβαλ, Μικχάλικ, Μπετάο, Ταϊβό, Βουκόγεβιτς, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Γκάρμας, Ντούντου (82' Μεχμεντί), Αρούνα (90+1' ΜΠογκντάνοφ), Ιντέγιε (76' Ρούμπεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα