Παλικαρίσια πρωτιά για Παρί

23:43 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΠΟΡΤΟ: 2-1
Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Μεγάλη νίκη που της έδωσε την πρωτιά στον όμιλο πέτυχε η Παρί με 2-1 κόντρα στην Πόρτ που έμεινε στη 2η θέση.

Στο 3ο λεπτό η Παρί έφυγε στην κόντρα, ο Παστόρε έσπασε για τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ο Σουηδός σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Έλτον, ενώ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της Πόρτο είπε όχι σε σουτ του Φαν ντερ Βιλ. Οι Παριζιάνοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 10' το

σουτ του Λαβέτσι κόντραρε και πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 12' ο Μαρτίνες σούταρε και ο Σίλβα έβαλε την κόντρα για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ. Στο 15' ο Μαρτίνες βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και στο 17' ο Άλεξ έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά δεν νίκησε τον Έλτον. Στο 23' μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο Ίμπρα έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ αλλά στο 29' ήρθε το γκολ για τους Γάλλους. Ο Μάξγουελ εκτέλεσε το φάουλ και ο Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 1-0. στο 40' ο Σιρίγκου δεν ανησύχησε από το σουτ του Βαρέλα, ενώ στο 43' ο Έλτον σταμάτησε τον Ιμπραΐμοβιτς.

Η Παρί μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και έκανε το 2-1 στο 62'. Ο Μενέζ ελευθέρωσε τον Λαβέτσι δεξιά κι εκείνος έκανε το σουτ και η μπάλα γλίστρησε από τον Έλτον και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 68ο λεπτό ο Μενέζ αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Μαρτινεζ δύο λεπτά αργότερα. Στο 79' ο Βαρέλα δε βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ και στο επόμενο λεπτό ο Ίμπρα ήταν άστοχος. Στο 83' ο Σιρίγκου έδιωξε δύσκολα το σουτ του Βαρέλα ενώ στο 86' ο Σιρίγκου πραγματοποίησε διαδοχικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Παστόρε και Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκο, Φαν ντερ Βιλ, Άλεξ. Τ. Σίλβα, Μάξγουελ, Σαντόμ, Μενέζ (86' Ζαλέ), Ματουιντί, Παστόρε (88' Νενέ), Λαβέτσι (77' Βεράτι), Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκάλα, Α. Σάντρο (86' Σάντρο), Φερνάντο (72' Ντεφούρ), Λ. Γκονζάλεζ, Μουτίνιο, Βαρέλα (85' Ατσού), Μαρτίνεζ, Τζ. Ροντρίγκεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα