Πρώτη παρά την ισοπαλία

23:43 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΑΛΚΕ: 1-1
Γήπεδο: Λα Μοσόν

Στο 1-1 κόλλησε η Σάλκε με τη Μονπελιέ, αλλά δεν τη χάλασε καθόλου καθώς η Άρσεναλ έχασε κι έτσι οι Γερμανοί πήραν την 1η θέση.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν ένα σουτ του Καμαρά στο 11ο λεπτό με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 30' ο Χίλντεμπραντ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Ερέρα. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ένα σου του Νοϊστάντερ στο 39' με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 46' ο Ντράξλερ δε βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο 53' ο Χίλντεμπραντ

είπε όχι σε σουτ του Μονιέ και στην επαναφορά ο Ερέρα έκανε το πλασέ αλλά ο Ουτσίντα έδιωξε σωτήρια στη γραμμή. Ωστόσο στο 56' η Σάλκε πήρε το προβάδισμα καθώς ο Χόλτμπι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μέτζελντερ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Χέβεντες με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. παρόλα αυτά η Μονπελιέ απάντησε άμεσα και έκανε το 1-1 στο 60'. Ο Μονιέ έβγαλε τη σέντρα και ο Ερέρα με κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς, ενώ στο 65' ο Χίλντεμπραντ έσωσε τη Σάλκε καθώς πρόλαβε τον Καμπελά. Η Μονπελιέ πίεσε στη συνέχεια και στο 89' και στ 90' έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Πιτό και τον Ερέρα.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λιγκαλί, Μπεντιμό, Χίλτον, Γιάνγκα-Μπιγιά, Κονγκρέ, Εστράδα, Σταμπουλί (46' Πιτό), Καμπελά, Μονιέ (67' Καμαρά), Ερέρα, Καμαρά (67' Ουτάκα).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Μέτζελντερ, Κολάσινατς, Χέβεντες, Ουτσίντα, Μπαρνέτα (72' Τζόουνς), Μαρικά (77' Χούντελαρ), Ντράξλερ, Χόλτμπι, Φαρφάν, Πούκι (84' Ομπάσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα