Επιστροφή στην 4άδα

20:33 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στις νίκες, αλλά και στην 4η θέση της βαθμολογίας για τον ΟΠΕΡ που επικράτησε εύκολα με 3-0 των Βριλησσίων και προσπέρασε τον Ηρακλή.

Όλο το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν το πρώτο σετ, καθώς εκεί τα Βριλήσσια προέβαλλαν αντίσταση, αλλά στη συνέχεια ο ΟΠΕΡ (με την Φεντότοβα να επανεμφανίζεται μετά τον τραυματισμό της) δεν είχε κανένα πρόβλημα για να πάρει

το τρίποντο.

«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όμως το κάναμε εμείς εύκολο με την απόδοση μας. Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας και μετά βλέπουμε για παραπάνω», τόνισε αρχικά ο κ. Χαχαγιόπουλος και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι πολύ καθοριστικό ματς το επόμενο με το ΔΑΣΩ, που έχει κάνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη και έχει άλλη ψυχολογία. Αν κερδίσουμε αυτό το ματς και το επόμενο εντός έδρας με τον Ηρακλή, θα είναι πολύ σημαντικό»

Από την πλευρά του ο κ, Κωβαίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, άλλα άφησε κάποιες αιχμές για τις υποδείξεις των διαιτητών στο πρώτο σετ. «Ήταν μία κακή μέρα για όλη την ομάδα, αλλά από κει και πέρα ο ΟΠΕΡ δεν χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών αφού είναι μια καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μια ταλαιπωρημένη ομάδα λόγω τραυματισμών, αν και σήμερα έπαιξαν όλα τα κορίτσια προκειμένου σιγά, σιγά να ξαναβρούν ρυθμό. Το κακό για μας πάντως είναι ότι σ' αυτή την αγωνιστική σημειώθηκαν πολλά απρόσμενα αποτελέσματα».

Τα σετ: 25-22, 25-12, 25-15
Ρέθυμνο (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Χατζοπούλου, Κόρτες, Φεντότοβα, Σαλούστρου, Δηλαβέρη (λ)
Βριλήσσια (Κωβαίος): Καραγιώργου, Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Μαβιλίδη, Σιλχάνοβα, Τσούμη (λ), Κόκκιου (λ), Γκότζη, Κυρίτση, Γιοβάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα