Επιστροφή με τριάρα για ΟΦΗ

18:40 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Άλλο πρόσωπο έδειξαν ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης από εκείνο που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική. Ο ΟΦΗ επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος προερχόταν από την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο το ματς στην επανάληψη ήταν τελείως διαφορετικό από πλευράς ΟΦΗ

ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς κλασσικές ευκαιρίες τα πρώτα 45 λεπτά, με τον ΟΦΗ να είναι εκείνος που ήλεγχε την ροή του ματς. Η τακτική του Σάκη Τσιώλη θύμιζε πολύ εκείνη με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση τους κρητικούς. Το συγκεκριμένο σύστημα λειτούργησε σε μία φάση με τον Μπρέσκα ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει από πλάγια θέση τον Κάρολ. Το υπόλοιπο του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς την ουσιαστική φάση με τις δύο ομάδες να παίζουν περισσότερο την μπάλα στον χώρο του κέντρου.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ακόμα δυνατότερος ο ΟΦΗ στην επανάληψη δείχνοντας πως η ισοπαλία δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ άμεσα με τον Σίσιτς στο 50' με κεφαλιά από την καρδιά της μικρής περιοχής. Σα να μην έφτανε αυτό, το σκορ έγινε 2-0 έξι λεπτά αργότερα με τον Παπουλή να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Χακόμπο σε κοντινό σουτ του Μπουλούτ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σάκης Τσιώλης είδε την ομάδα του να χάνει με διαφορά δύο τερμάτων σε διάστημα 6 λεπτών με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί και ο ίδιος κάτι που φάνηκε και στην συνέχεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα να μην απαντά στα γκολ. Η νίκη του ΟΦΗ πήρε διαστάσεις θριάμβου όταν ο Ζόρντι Λόπεθ έκανε το 3-0 με σουτ στη κίνηση έπειτα από σέντρα του Χόρχε Λόπεθ. Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ ενόψει συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ(Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ(84' Βάντο), Μάντζιος, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς(68' Χόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο(86' Ζόρντι Λόπεθ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπουρής, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Χουανίτο, Ροτζέριο, Ράγιος(66' Μπακασέτας), Άλβαρες(56' Χούλι), Ουσέρο(35' Μπρέσκα), Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα