Ακριτίδης: Παίζεται σε μια μεγάλη ομάδα αλλά είστε μικροί παίκτες

Εξαλλος ήταν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Χρόνης Ακριτίδης, μετά την έκτη ήττα στην Α1 από την ΕΑ Πατρών. "Παίζεται σε μια μεγάλη ομάδα αλλά είστε μικροί παίκτες", τους είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ.

Ο επικεφαλής της ομάδας βόλεϊ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΕΑ Πατρών, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει του σημαντικού αγώνα.

"Πιστεύουμε

πολύ σε εσάς, μπείτε στο γήπεδο και νικήστε", ήταν τα λόγια του Ακριτίδη προς τους παίκτες του Τριφυλλιού. Μετά τη λήξη και την έκτη ήττα του Παναθηναϊκού, που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την θέση της ομάδας, ο πρόεδρος των πρασίνων μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες του: "Παίζεται σε μια μεγάλη ομάδα αλλά είστε μικροί παίκτες".

Η κατάσταση πάντως είναι κακή στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι υποσχέσεις της διοίκησης για ενίσχυση της ομάδας παραμένουν υποσχέσεις, ενώ οι έλληνες παίκτες περιμένουν την αντίδραση της διοίκησης, με στόχο η ομάδα να μπορέσει έστω και τώρα να βρει την ηρεμία της και να κάνει τις νίκες που θα την κρατήσουν στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα