Έμερι: Είδηση αν κερδίσω την Μπαρτσελόνα

14:04 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ουνάι Έμερι ως προπονητής στην Αλμερία και την Βαλένθια δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την Μπαρτσελόνα με τον ίδιο να υποστηρίζει πως θα είναι είδηση αν τα καταφέρει στο προσεχές παιχνίδι της Σπαρτάκ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ρωσικής ομάδας τόνισε: "Μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βρούμε τα ελαττώματα της, τα οποία εμφανίζονται σπάνια. Το γεγονός ότι δεν έχω κερδίσει την Μπαρτσελόνα δεν είναι είδηση.

Αν την κερδίσω θα είναι. Ποτέ δεν τα έχω καταφέρει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μου μεταφέρει ευθύνη. Είναι κάτι αυτονόητο, όπως για κάθε προπονητή που έχει αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα".
Η προσεχής αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σπαρτάκ θα γίνει στην Μόσχα με τον Έμερι να αναφέρεται στο κρύο που θα επικρατεί την ώρα του αγώνα: "Ο χειμώνας δεν είναι ένας παράγοντας για αυτό το παιχνίδι, αλλά η θερμοκρασία θα είναι περίπου μηδέν βαθμούς εκείνη την στιγμή. Εμείς θα πρέπει να στηριχθούμε στις κλιματικές συνθήκες ως επιλογή. Στην έδρα τους παίξαμε καλά, ήμασταν κοντά στο πικ της απόδοσης μας και ο Μέσι έκρινε το παιχνίδι. Μπορούμε να επαναλάβουμε την απόδοση μας και να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Έτσι θα έρθουμε πιο κοντά στην νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα