Όρθια η ΑΕΚ στη Βέροια

13:43 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όρθια και με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε η Κ20 της ΑΕΚ από τη Βέροια για το πρωτάθλημα Νέων. Ο βαθμός θεωρείται επιτυχία για την Ένωση όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί οι παίκτες του Μπατίστα είχαν να... νικήσουν και τον διαιτητή του ματς. Δύο πέναλτι (εκ των οποίων το πρώτο αμφισβητούμενο) δόθηκαν στη Βέροια, ένα σε κάθε

ημίχρονο. Το πρώτο ήρθε στο 13' με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή, με τη Βέροια να κάνει το 1-0. Ευτυχώς για την Ένωση, η οποία και είχε δοκάρι μόλις στο 3' με τον Γαρουφαλιά και έπειτα από εξαιρετική πάσα του Γροντή, η ισοφάριση ήρθε γρήγορα. Στο 15' ο Παπαδημητρίου και έπειτα από φάουλ του Αργυρίου, πλάσαρε έξοχα από κοντά κάνοντας το 1-1. Μετά την ισοφάριση η ΑΕΚ προσπαθούσε να ελέγξει το ρυθμό, όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, σε έναν αγωνιστικό χώρο... χώραφι. Η Βέροια έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 34' και από εκεί και πέρα τίποτα το αξιόλογο. Ο Μπατίστα προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, κάνοντας πολλές εσωτερικές αλλαγές στην επίθεση. Δεν του βγήκαν όμως και η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βέροια χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση έφτασε ξανά κοντά στο 2-1 στο 80', χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία. Και φτάσαμε στο 86', όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν το δεύτερο πέναλτι στο σημερινό παιχνίδι. Ο Μοσχονάς όμως (ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε πιάσει πέναλτι και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) έπεσε στην αριστερή του γωνιά, κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΚ.

Συνθεσεις:

ΑΕΚ: Μοσχονάς, Ναυπλιώτης, Ερέκι, Τσούπρος (67' Γαρουφαλιάς), Ντούμπερετ, Αργυρίου, Γαρουφαλιάς, Διημγκιόκας, Παπαδημητρίου, Γροντής (87' Μάλτσι), Νικολόπουλος (89' Νικολόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα