ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ξαφνινό πρόβλημα με Καπόνο

Η άφιξη του Τζέισον Καπόνο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, όμως μια σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του τον αναγκάζουν να μείνει κοντά της και να μην πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Έτσι, λοιπόν, η έλευση του 31χρονου άσου στην Ελλάδα

αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της "πράσινης" ΚΑΕ, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν πρόκειται με τίποτα να αφήσει μόνη τη σύζυγό του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, με αποτέλεσμα αυτό το απρόοπτο να επηρεάζει άμεσα το "τριφύλλι", καθώς υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να πάρει την απόφαση να παραμείνει στις ΗΠΑ για αρκετό καιρό.

Η διοίκηση των Κυπελλούχων Ελλάδας δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Καπόνο και θα τον περιμένει, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά "η οικογένεια είναι πάνω από όλα".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Μια άτυχη στιγμή χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Καπόνο, οδηγώντας στην ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα. Η σύζυγός του παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάτι που έχει κλονίσει το ζευγάρι. Όπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ θέλει να παραμείνει δίπλα της αυτές τις μέρες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μείνει στο πλευρό του παίκτη της, τονίζοντας πως θα του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του, αναγνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα