Πρώτη και καλύτερη!

13:53 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Β’ εθνική που έχει κάνει το 4Χ4 και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη πρώτη (το Ψυχικό μετρά 3-1 νίκες και έξι ομάδες έχουν 3-2). Η Ένωση έχει κάνει και το ρεπό της και πλέον ο στόχος της είναι να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος μέχρι τέλους και ενώ αύριο έχει ένα πολύ δύσκολο ματς με την έμπειρη στην κατηγορία Νήαρ Ηστ.
Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου παίζει με εκπληκτική συγκέντρωση στην άμυνα και αυτό αποδεικνύεται και στους αριθμούς μια και είναι η καλύτερη άμυνα στην

Β’ εθνική με 235 πόντους σε τέσσερα ματς με μέσο όρο 58,75 πόντους! Κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό τον τομέα από τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του, μαζί με το ποιοτικό ρόστερ που υπάρχει στην ΑΕΚ φέτος.
Αναφορικά με την επίθεση, η ΑΕΚ έχει από τις καλύτερες στην κατηγορία. Αρκετές ομάδες έχουν παίξει παράταση και έχουν καλύτερους αριθμούς, αλλά η Βασίλισσα μετρά μέσο όρο 71 πόντους (284 πόντους) και έχοντας παίξει σε δύσκολες έδρες όπως στην Πάτρα και στην Χαλκίδα.
Η ουσία είναι ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος φέτος έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο που μέχρι στιγμής (έχει την καλύτερη διαφορά σε επίθεση άμυνα) καταφέρνει να παίρνει νίκες στην Β’ εθνική, με σκοπό στο τέλος να πετύχει τον στόχο της ΑΕΚ. Να ανέβει στην Α2 ως πρώτη από την κατηγορία του Νότου της Β’ εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα