Αναστόπουλος: Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες

13:53 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ για δεύτερη σερί αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας υποδεχόμενος αύριο τον Λεβαδειακό με τον Νικο Αναστόπουλο να υποστηρίζει πως η κρητική ομάδα στο γήπεδο της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στον Λεβαδειακό.
Σε δήλωση του ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Στο παιχνίδι με την Βέροια πήραμε

μια δίκαιη και καθαρή νίκη και στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Ο αντίπαλος είναι ικανή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά ο ΟΦΗ ειδικότερα στο γήπεδο του μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε, όπως σε κάθε ματς, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μέσα από οργανωμένο και αποφασιστικό τρόπο παιχνιδιού".

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές με τον Μίρνες Σίσιτς να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή παρά την καθυστερημένη άφιξη του στην Κρήτη ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χαριτωνίδης και Μπούρμπος. Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Γουναρίδη, Αγριμάκη, Ζαχαράκη, Μονιάκη, Βάντο, Σόουζα, Σαρ, Κουρδάκη, Λαμπρόπουλο, Βερόν, Ιωαννίδη, Μπανούση, Βιτώρο, Νύκταρη, Παπάζογλου, Σίσιτς, Κουτσιανικούλη, Καπουράνη, Ζορμπά και Περογαμβράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα