'Έμειναν στο μηδέν

17:17 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Πλατανιάς και Βέροια είχαν ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι και οι δυο ομάδες έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στα Χανιά. Δεν έδωσε ένα ακόμα πέναλτι στη «βασίλισσα του Βορρά» ο Σιδηρόπουλος. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Το ματς

Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά το ματς και προσπάθησε να απειλήσει στο 2' και στο 7', με τον Πλατανιά να ανεβαίνει στη συνέχεια,

να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να έχει τις φάσεις για να πετύχει ένα γκολ. Το σουτ του Κάλαϊτζιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λόπεζ στο 8', ενώ στο 22' οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν για πέναλτι.Ο Τζανής χτύπησε τον Μπαργκάν μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν και ο Λόπεζ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ουντότζι στο 25', έπειτα από σέντρα του Κανακούδη.Μια κεφαλιά του Ιωάννου τρία λεπτά αργότερα δεν ανησύχησε τον Κηπουρό, ενώ το σουτ του Ουντότζι στο 35' κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Άλλο ένα του Αγκιλέρα στο 38' έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα.

Σχεδόν ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα και έψαχνε το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες για να το πετύχει. Η μεγαλύτερη, όμως, του αγώνα ανήκει στη Βέροια. Στο 80' ο Ιωάννου κερδίζει πέναλτι και την αποβολή του Κανακούδη, αλλά αστόχησε από την άσπρη βούλα με τον Κηπουρό να διώχνει.Η φάση αυτή φαίνεται πως πείσμωσε τους φιλοξενούμενους που πίεσαν στα τελευταία λεπτά -αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα- δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για τους γηπεδούχους. Το 0-0, όμως, έμελλε να είναι το αποτέλεσμα που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64' Ναζλίδης), Τζανής, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Γκονζάλες, Αγκιλέρα, Καλάϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (75' Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης (55' Μιρτσέτα)

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργίαδης, Καλτσάς (72' Γκιγιέρμο), Καφές, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου (82' Κόστλι)

Keywords
Τυχαία Θέματα