Έμειναν στο μηδέν στα Περιβόλια

17:03 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 14η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας Πλατανιάς και Βέροια έμειναν στον 0-0. Η ''Βασίλισσα του Βορρά" θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό αν

δεν είχε χάσει πέναλτι προς το τέλος του αγώνα.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος και με λίγες φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 25' με μια κεφαλιά του Ουντότζι την οποία "αναχαίτισε" ο Λόπεθ ενώ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της Βέροιας είπε όχι και στο σουτ του Ουκάρ. Στο 34' οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπαργκάν βγήκε απέναντι στον Κηπουρό, σούταρε αλλά τελικά ο Ποτουρίδης πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Απογοητευτικό το δεύτερο μέρος χωρίς φάσεις με την Βέροια όμως να κερδίζει πέναλτι στο 80ο λεπτό όταν ο Κανακούδης ανέτρεψε τον Ιωάννου στην περιοχή, με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα και αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό των Κρητικών. Ο Ιωάννου εκτέλεσε το πέναλτι και ο Κηπουρός με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε. Με την συμπλήρωση των 90' ο Ουντότζι επιχείρησε να "κρεμάσει" τον Λόπεθ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64'Ναζλίδης), Τζανής, Ποτουρίδης και Κανακούδης, Αγκιλέρα, Γκονσάλες, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ (75'Μαρτσάκης), Ουντότζι, Μαραγκουδάκης (56'Μιρτσέτα).

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ Γεωργιάδη, Καλί, Ορέστες, Αμαραντίδη., Καφές, Καλογέρης, Καλτσάς (70'Γκιγιέρμο), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα