Εταιρεία φροντίζει τις μοναχικές γυναίκες

16:03 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μια από τις χώρες με τις πιο μοναχικούς ανθρώπους είναι η Ιαπωνία και μια εταιρεία αποφάσισε να κάνει κάτι γι' αυτό και κυρίως για τις μοναχικές γυναίκες!

Μετά από τις πολλές εταιρείες που προσφέρουν συντροφιά σε άντρες, η εταιρεία Soine-ya Prime αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να κάνει κάτι ανάλογο για τις γυναίκες που είναι

μόνες τους!

Η εταιρεία αναλαμβάνει να βρει στις γυναίκες που τους το ζητούν ένα ταίρι για να περάσουν τη νύχτα, να τους αγκαλιάσει και να κοιμηθούν μαζί!

Όταν μια γυναίκα γίνει μέλος της εταιρείας μπορεί να προσλάβει έναν όμορφο, νεαρό άντρα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που της προσφέρει ο ενοικιαζόμενος άντρας είναι να κοιμηθούν μαζί, να βγουν ραντεβού, να απολαύσουν ένα δείπνο, να της μαγειρέψει και να κάνει δουλειές του σπιτιού για αυτή!

Μάλιστα, για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις στο σάιτ υπάρχει λίστα με όσα απαγορεύονται, όπως το να αγγίξει τα γεννητικά όργανα του άντρας, ή οποιοδήποτε σημείο κάτω από τα ρούχα. Επίσης, δεν επιτρέπεται να κάνουν μαζί μπάνιο, να φιληθούν η να έχουν οποιαδήποτε άλλη σωματική επαφή.

Το κόστος είναι 30.000 γιέν, δηλαδή 280 ευρώ για 7 ώρες, ενώ οι 12 ώρες θα κοστίσουν 450 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα