«Έκλεψε» τον βαθμό ο Παναιτωλικός

19:18 13/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΤΑΡΛΑΣ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Ακόμα έναν βαθμό μακριά από το Αγρίνιο πήρε ο Παναιτωλικός, αυτή τη φορά σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Καλλονής. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφυγε με το Χ από τη Λέσβο σε ένα καλό παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις

αλλά δεν είχε γκολ. Διαμαρτύρονται για το γκολ του Βαλιού στο 91' οι γηπεδούχοι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μοιρασμένο από τα πρώτα κι όλας λεπτά το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις αλλά να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 29' για την Καλλονή με τον Μανούσο να βλέπει τον Ράφαελ να σταματά το σουτ που δοκίμασε. Στο 36' τα «καναρίνια»... ισοφάρισαν τις χαμένες ευκαιρίες με τον Γοδόι να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την Καλλονή να έχει την επόμενη καλή στιγμή, με τον Χουάνμα στο 52'. Στο 77΄ο Λεοζίνιο απείλησε την εστία των Αγρινιωτών με εκτέλεση φάουλ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 80' η πρώτη καλή φάση των φιλοξενουμένων με τον Καλογέρη, το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.

Φάση που θα σηκώσει αρκετή συζήτηση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βαλιός σκόρασε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ με πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Τελικό αποτέλεσμα, 0-0 στη Λέσβο. Αήττητη παρέμεινε η Καλλονή εντός έδρας (ανέβηκε στους 20 βαθμούς), πέμπτη εκτός έδρας ισοπαλία για τον Παναιτωλικό που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους νησιώτες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος(63' Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης(57' Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες(82' Βασιλείου)

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς(72' Καλτσάς), Κεϊτά, Λεοζίνιο(84' Ναβάρο), Μανούσος(71' Μίνγκας), Καμαρά, Χουάνμα

Keywords
Τυχαία Θέματα