Τα έβαλε μαζεμένα

17:18 13/12/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ (Γρεβενά)

Πέντε παιχνίδια χωρίς γκολ, άρα και χωρίς νίκη, μετρούσε ο Πλατανιάς αλλά σήμερα ξέσπασε κερδίζοντας 3-1 τη Νίκη Βόλου στα Περιβόλια με πρωταγωνιστή τον Ζιλβάν

Γκόμες που σκόραρε δυο φορές.
Μόλις στο έβδομο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες από τον Τίρη. Ο Θάνος απέβαλε τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου και τη θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Δήμιζας. Παρότι "κρύος", όμως, κατάφερε να νικήσει τον Θωμά Ναζλίδη και να κρατήσει το 0-0.
Όμως, ο επιθετικός του Πλατανιά πήρε το... αίμα του πίσω όταν σε γύρισμα του Τόρες ο Ναζλίδης έκανε το σουτ και η αντίπαλη άμυνα έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή με τον Τσουράκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το γκολ κατοχυρώθηκε στον Ναζλίδη.
Νέα καλή στιγμή για τον Πλατανιά στο 37ο λεπτό με τον Ζαραδούκα να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και πριν η μπάλα φτάσει στον Γκόμες, η άμυνα κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους τα πολλά νεύρα και φάουλ κυριάρχησαν με τον Πλατανιά να πιέζει για το δεύτερο γκολ και τη Νίκη να αμύνεται παίζοντας και με δέκα παίκτες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ.
Ο Γκόμες εκτέλεσε φάουλ και ο Δήμιζας δεν έβαλε καλά τα χέρια του με αποτέλεσμα να της αλλοιώσει ελάχιστα την πορεία και αυτή να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0 του Πλατανιά.
Η κρητική ομάδα κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό. Ο Τετέ έδωσε στον Τσουράκη, εκείνος έστρωσε στον Γκόμες ο οποίος μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Νίκη Βόλου ήταν να μειώσει στο 73ο λεπτό στο τελικό 3-1. Ο Σκούρτης ταλαιπώρησε την άμυνα του Πλατανιά και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ολιμπά.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (67' Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72' Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γκόμες (76' Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Τόρες.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τζαναβάρας): Τίρης, Ιβένς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46' Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (6' Δήμιζας), Μάρτινς, Μαχλελής, Μουζακίτης (86' Τζιώρας), Σκούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα