Εφτάψυχοι Δράκοι

23:46 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΠΟΡΤΟ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα Λβιβ

Με δύο γκολ του Μαρτίνες στο τέλος η Πόρτο έφυγε με ισοπαλία 2-2 από την Ουκρανία με τη Σαχτάρ να μην μπορεί να πιστέψει πως έχασε τη νίκη. Οι Ουκρανοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 29' και

πέντε λεπτά μετά η Πόρτο πήρε πέναλτι για ανατροπή του Μπραχίμι από τον Κούτσερ. Ο Μπραχίμι το εκτέλεσε και ο Πιάτοφ απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο γκολκίπερ της Σαχτάρ είπε "όχι" και στο σουτ του Τέγιο στο 42'. Μόλις στο 52' στην επανάληψη ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχου όταν ο Κούτσερ έκλεψε και έδωσε στον Τεσέιρα ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Ο Κιντέρο στο 65' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 85' η Σαχτάρ φάνηκε να σφραγίζει τη νίκη της με τον Λουίζ Αντριάνο να πετυχαίνει το 2-0. Η Πόρτο όμως κέρδισε πέναλτι στο 88' με τον Μαρτίνες να σκοράρει και να μειώνει. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολομβιανός "χτύπησε" και πάλι και έδωσε τελικά στους Δράκους τον βαθμό.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Αζεβέδο, Φερνάντο, Στεπανένκο, Κόστα, Τεσέιρα, Τάισον (75'Ιλσίνιο), Αντριάνο.

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Λουίζ, Μαϊκόν, Ίντι, Σάντρο, Μαρκάνο (65'Κιντέρο), Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Τέγιο, Αμπουμπακάρ (65'Μαρτίνεζ), Μπραχίμι (78'Αντριάν Λόπεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα