Μοιρασιά στο ΓΣΠ

23:38 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ-ΑΓΙΑΞ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στην Κύπρο όπου ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι Ολλανδοί άγγιξαν το γκολ

μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Σίγκθορσον βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο 28' ο Σένε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάρδο σε τετ α τετ αλλά στην επαναφορά ο Άντερσεν δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Δύο λεπτά μετά όμως ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Φαν Ριν (το έδωσε ο επόπτης). Ο Μαντούκα το εκτέλεσε και ισοφάρισε. Στο 42' ο Βραζιλιάνος έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και έκοψε για τον Σέρινταν που δεν κατάφερε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στην εστία. Στο 54' και πάλι ο Σέρινταν με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο ενώ δύο λεπτά μετά απέφυγε αρχικά τον Σίλεσεν που στη συνέχεια τον ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή. Ο Σέρτζιο στο 70' είχε ένα πολύ καλό σουτ που έβγαλε ο γκολκίπερ του Άγιαξ. Πέντε λεπτά μετά ο Σίγκθορσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 85' ο Φαν Ριν εκτέλεσε φάουλ με τον Πάρντο να λέει "όχι" ενώ στο 91' ο Σερέρο έχασε μεγάλη ευκαιρία.

ΑΠΟΕΛ: Πάρδο, Γκιγιέρμε, Καρλάο, Σέρζιο, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Μαντούκα (79'Εφραίμ), Γκόμες (71'Ντε Βισέντι), Μοράις, Αλωνεύτης, Σέρινταν (82'Τζιμπούρ).

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ριν, Μοϊσάντερ, Φέλτμαν, Μποΐλεσεν, Φιεργκέφερ, Κλάασεν, Σένε (74'Ελ Γκαζί), Σερέρο, Σίγκθορσον, Άντερσεν (74'Κίσνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα