Το τρίχρονο αγοράκι που ζυγίζει 70 κιλά! (VIDEO)

21:47 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μικρός Μίχαελ από τη Βραζιλία είναι μόλις τριών ετών κι όμως ζυγίζει 70 κιλά! Οι γονείς του λένε πως κάθε μήνα παίρνει τρία κιλά και ότι δεν σταματά ποτέ να πεινάει. Όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόλις 2,9 κιλά, αλλά γρήγορα το βάρος του άρχισε να αλλάζει δραματικά. Ως μωρό έκλαιγε συνεχώς και ζητούσε όλο και περισσότερη τροφή. Μία συνήθεια που ακόμη δεν έχει αποβάλει.

Ο Μίχαελ δεν μπορεί να βγει εύκολα από το σπίτι καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι τον κοροϊδεύουν και τον κυνηγούν για μια φωτογραφία.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι το αγοράκι πάσχει από το σύνδρομο Prader Willi (PWS), μία πολυσυστηματική

διαταραχή που οφείλεται σε υποθαλαμική δυσλειτουργία και αποτελεί τη συχνότερη γενετική αιτία παχυσαρκίας. Το PWS εμφανίζεται με συχνότητα 1:10.000-15.000 γεννήσεις, ενώ δεν υπάρχει θεραπεία.

Λόγω του υπερβολικού του βάρους ο τρίχρονος χάνει πολύ συχνά την ψυχραιμία του. Όπως συμβαίνει και με άλλους πάσχοντες από το σύνδρομο PWS έχει πολλά και ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα οργής μέσα στην καθημερινότητά του, αν και όπως λένε οι γονείς του έχει ανάγκη για επικοινωνία και είναι καλόκαρδος.

«Ακόμα και η επίσκεψη στον γιατρό είναι δύσκολη. Χρειαζόμαστε κάθε φορά να πάρουμε ένα ταξί», λέει ο πατέρας του Μίχαελ. Οι ανησυχίες των γονιών του, όμως, δεν είναι οικονομικές, αν και δεν διαθέτουν πολλά χρήματα. Γι 'αυτούς το πιο σημαντικό τώρα είναι ο γιος τους να μειώσει την τροφή που προσλαμβάνει, διαφορετικά πολύ σύντομα δεν θα μπορεί ούτε να περπατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα