Δεν πέφτει από την κορυφή η «Κυρία»

17:56 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΝΟΒΑΡΑ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Γιουβέντους, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 4ο μόλις λεπτό. Ο Ντε Τσέλιε έκανξε τη σέντρα από αριστερά και ο Σιμόνε Πέπε, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, νίκησε τον Ουκάνι και πέτυχε το 5ο του γκολ στη φετινή σεζόν.
Στη συνεχεία η Γιουβέντους έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ντελ Πιέρο στο 30ο

λεπτό, αλλά και το πλασέ του «Πιντουρίκιο» στο 62΄' μέσα από τη μικρή περιοχή, το οποίο και πάλι ακούμπησε το δοκάρι του Ουκάνι.
Από τη μεριά της η Νοβάρα προσπάθησε να απαντήσει και είχε ένα καλό σουτ με τον Ραντοβάνοβιτς στο 70ο λεπτό, αλλά τελικά δέχτηκε το 2-0 στο 74ο λεπτό.
Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κουαλιαρέλα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πίρλο και νίκησε τον Ουικάνι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Πίρλο (80' Πατζιέντζα), Μαρκίζιο, Τζιακερίνι, Πέπε, Κουαλιαρέλα (75' Μάτρι), Ντελ Πιέρο (64' Εστιγκαρίμπια).
ΝΟΒΑΡΑ: Ουικάνι, Μοργκανέλα, Ντελαφιόρε (19' Πάκι), Κεντουριόνι, Λούντι, Τζεμίτι, Μαριανίνι (55' Πορκάρι), Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Ρουμπίνο (75' Ματσαράνι), Μετζιορίνι.

ΤΖΕΝΟΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Μαράσι
Ευρώπη βλέπει η Τζένοα, η οποία πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 και παραμένει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.
Ισορροπημένο το ματς στο πρώτο μέρος με τη Τζένοα να χάνει την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 21ο λεπτό. Ο Σε Εντουάρδο βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Ζιλέ είπε όχι και κράτησε όρθια τη Μπολόνια.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Ρόσι, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ζιλέ.
Η Μπολόνια μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51'. Ο Ντιαμάντι έδωσε για τονΝτι Βάιο, ο οποίος έστρωσε υπέροχα με τακουνάκι στον Ραμίρες, που νίκησε εύκολα τον Φρέι.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ στο 59ο λεπτό, καθώς είχαν δοκάρι με τον Γκράνβιστ, ενώ και στο 59', ο Κρέσπο πλάσαρε λίγο άουτ.
Τη μεγάλη νίκη στη Τζένοα έδωσε ο Πράτο με ένα γκολ στο 85ο λεπτό.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Καλάντζε, Γκράνβιστ, Μορέτι, Μέρκελ (69' Γιάνκοβιτς), Βελόσο, Ρόσι, Κονστάντ (81' Καράτσιολο), Πράτο, Ζε Εντουάρδο (69' Γιορκέρα).
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ζιλέ, Κρέσπο, Ράτζι, Τσερούμπιν, Πορτανόβα, Μουντιγκάι, Πουλτζέτι (87' Ακουαφρέσκα), Κόνε, Ντιαμάντι (77' Χιμένεθ), Ραμίρες (70' Καζαρίνι), Ντι Βάιο.

ΤΣΕΖΕΝΑ- ΙΝΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι
Ανεβαίνει σιγά σιγά στη βαθμολογία η Ίντερ, η οποία νίκησε με 1-0 την Τσεζένα και έπιασε την πρώτη πεντάδα.
Η Ίντερ ήταν καλύτερη από το πρώτο λεπτό του αγώνα κι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 9ο λεπτό με τον Ναγκατόμο , ο οποίος δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολύ όμορφη σέντρα του Μαϊκόν από τα δεξιά.
Στη συνέχεια η Ίντερ δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Τσεζένα, με αποτέλεσ

Keywords
Τυχαία Θέματα