Σπάει τα κοντέρ η Μπάρτσα

18:56 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 4-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Με πολλές αλλαγές και χωρίς τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα, πήρε εύκολα τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ με 4-1 κι έκανε το οχτώ στα οχτώ, διευρύνοντας έτσι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Αλέξις και Σεσκ στο 5' και στο 8', αλλά στο 10' μετά από κόρνερ, ο Γκέρα πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0 για τη Βαγιαδολίδ. Μόλις τρία λεπτά κράτησε

η Χαρά της Βαγιαδολίδ καθώς στο 14' ο Αλέξις με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1. Στο 16' και στο 23' οι Τέγιο και Μπέργκντιχ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες όπως και ο Νεϊμάρ στο 26', ενώ στο 30' και στο 31' ο Βραζιλιάνος διαμαρτυρήθηκε για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν με το ένα να είναι.

Η Μπαρτσελόνα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 52ο λεπτό, καθώς ο ο Τέγιο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Τσάβι με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μαρίνιο. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Νεϊμάρ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 58' ο Τέγιο σημάδεψε το δοκάρι της Βαγιαδολίδ. Το 3-1 για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 64', καθώς ο Νεϊμάρ έσπασε δεξιά στον Αλέξις, που με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μαρίνιο. Οι Καταλανοί δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 70' ο Αλέξις από δεξιά γύρισε στον Νεϊμάρ, που από το ύψος του πέναλτι γύρισε κι έκανε το 4-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αντριάνο, Πικέ (78' Μπούσκετς), Μπαρτρά, Άλβες, Τσάβι, Σονγκ, Σεσκ (65' Ινιέστα), Αλέξις, Νεϊμάρ, Τέγιο (73' Πέδρο).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Βαλιέντε Ρουέδα, Πένια, Ρόσι, Μπαράχα, Ομάρ, Έμπερτ (71' Ράμα), Μπέργκντιχ (87' Αλκατραθ), Γκέρα (63' Οσόριο).

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-3
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Απίστευτη ανατροπή πέτυχε η Ρεάλ που έχανε ως το 90' από τη Λεβάντε και τελικά επικράτησε με 3-2.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Μπαμπά πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30' ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ρονάλντο. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπαμπά αστόχησε από καλή θέση, ενώ και ο Ρονάλντο δεν βρήκε στόχο στο 43'. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπαμπά.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Ρόδας πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 53' ο Ρονάλντο είχε δοκάρι για τη Ρεάλ. Παρόλα αυτά στο 57' ο Σουμέτρα έβγαλε όμορφα για τον Μπαμπά, που με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Λεβάντε. Η απάντηση της Ρεάλ ήταν ‘άμεση καθώς στο 61' μετά από κόρνερ, ο Ράμος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 1-1. Στ 65ο λεπτό, το σουτ του Ντι Μαρία πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Μαρσέλο στο 70'. Η Λεβάντε δεν είχε απειλήσει ως το 86', όταν και πέτυχε το γκολ της νίκης. Μετά από γέμισμα ο Λόπεθ δε βγήκε σωστά και ο Ελ Ζαρ έγινε κάτοχος της μπάλας. Έπαιξε με πλάτη τον Ράμος, γύρισε όμορφα και με σουτ έκανε το 2-1. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Το 2-2 για τη Ρεάλ έκανε ο Μοράτα στο 89ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ σρτο 90+4' ο Ροναλντο με διαγώνιο σουτ που κόντραρε κιόλας, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Χουανφράν, Ναβάρο, Ρόδας, Λόπεθ, Ντιόπ, Σιμάο, Ίβανσιτζ, Γκαρθία (89' Πίντο), Σουμέτρα (67' Ελ Ζαρ), Μπαμπά (77' Μπαράλ)

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Αρμπελόα, Ράμος, Βαράν, Κοεντράο (60' Μαρσέλο), Μόντριτς, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Ίσκο (69' Μοράτα), Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Χεσέ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-0
Γήπεδο: Βαγιέκας

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Ράγιο Βαγιεκάνο επί της Σοσιεδάδ.

Στο 7' και στο 17' ο Ρουμπέν απέκρουσε τα σουτ των Γκρισμάν και Θουρουτούθα, ενώ στο 18' το σουτ του Μαρτίνεθ έφυγε ψηλά άουτ. Στο 28ο λεπτό η Ράγιο είχε δοκάρι με τον Αντριάν, ενώ στο 37' η κεφαλιά του Καστίγιο έφυγε μόλις άουτ, στο επόμενο λεπτό ο Αγιρέτσε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 42' οι γηπεδούχοι είχαν και νέο δοκάρι με τον Λαριβέι.

Στο 52' ο Αγιρέτσε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 61' και το σουτ του Ελουστόνδο πέρασε λίγο άουτ. Στο 69ο λεπτό η κεφαλιά του Λαριβέι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 70' ο Αγιρέτσε έχασε απίστευτη ευκαιρία. Στο 73' το πλασέ του Σεφέροβιτς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 79' ο Ρουμπέν είπε όχι στον φορ της Σοσιεδάδ. Το γκολ για τη Βαγιεκάνο πέτυχε με πέναλτι στο 89ο λεπτό ο Βιέρα.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Μοχίκα (46' Τίτο), Ζε Κάστρο, Σαούλ, Αρμπίγια, Τρασόρας, Αντριάν, Καστίγιο (63' Μπουένο), Φαλκέ (53' Βιέρα), Μπανγκουρά, Λαριβέι.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Ι.Μαρτίνεθ, Λα Μπεγια, Ελουστόνδο, Μπεργάρα, Γκρισμάν, Θουρουτούθα (73' Σεφέροβιτς), Βέλα, Αγιρέτσε.

ΕΛΤΣΕ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-1
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Βαθειά βαθμολογική ανάσα για την Έλτσε που επιρκάτησε με 2-1 της Εσπανιόλ.

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Σέρχιο Γκαρθία αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 13' ο Κασίγια είπε όχι σε προσπάθεια του Ντελ Μοράλ. Στο 15ο λεπτό, το σουτ του Μάρκεθ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 25' ο Ντελ Μοράλ απέφυγε τον Κολότο, αλλά ο Κασίγια ήταν εκεί για να τον σταματήσει. Ο Κασίγια είπε όχι και σε σουτ του Μάρκεθ τρία λεπτά αργότερα, αλλά στο 39' ο Κορομίνας βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την Έλτσε.

Στο 48ο λεπτό το τακουνάκι του Σέρχιο Γκαρθία πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 57' ο Κασίγια είπε όχι σε σουτ του Κορομίνας. Τελικά στο 66ο λεπτό η Εσπανιόλ σε μία από τις λίγες ευκαιρίες της έφερε στα ίσα το ματς. Ο Τιεβί βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ερέρα. Στο 71' το σουτ του Γκαρθία από καλή θέση πλάγια δεξιά, έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 74' η Έλτσε πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Κορομίνας έκανε όμορφη ενέργεια και με κοντινό πλασέ έγραψε τα 2-1 ενώ στο 87' αποβλήθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Στο 90+1' το σουτ του Κολότο πε΄ρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σίσμα, Τσάρλι, Σουάρεθ, Λομπάν, Πέρεθ, Μάρκεθ (69'Ααρόν), Κορομίνας (83' Μποάκιε), Ζιλ, Φιδέλ, Ντελ Μοράλ (62' Σάντσεθ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Κολότο, Ροντρίγκες, Φουέντες, Λόπεθ, Σάντσεθ, Αμπραχάμ (48' Πίτσι), Σιμάο (75' Λανσαρότε), Στουάνι (57' Τιεβί), Γκαρθία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα