Κονδύλια του ΕΣΠΑ για «Απήλιον»

17:36 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επιχειρεί να αντλήσει κεφάλαια μέσα από κονδύλια του ΕΣΠΑ για το προπονητικό κέντρο στο "Απήλιον".
Συγκεκριμένα ο Αλαφούζος θέλει τα έργα που γίνονται στα επιπλέον στρέμματα γης που απέκτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με την ονομασία JESSICA, δηλαδή Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas".
Πρόκειται για ευρωπαϊκή υποστήριξη σε βιώσιμες επενδύσεις που σχετίζονται με αστικές περιοχής και είναι πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Τράπεζα Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να στηρίξει επενδύσεις και έργα αστικής ανάπτυξης, με σκοπό την ανάπτυξη αστικών κέντρων και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας. Μάλιστα φαίνεται πως στο Τριφύλλι έχουν ψαχτεί αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το ενδεχόμενο να λάβουν την έγκριση για το κονδύλι αυτό.
Αν δοθεί τελικά το «ok», τα χρήματα που θα λάβουν οι «πράσινοι» θα έχουν να κάνουν με τα 50 στρέμματα γης που αποκτήθηκαν επιπλέον, πέραν του προπονητικού κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα