Μοιρασιά στην Τρίπολη...

18:13 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Ο Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά για αρκετό διάστημα στον αγώνα, βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, αλλά ο Ατρόμητος με τον Μπρίτο να κάνει στις καθυστερήσεις το 2-2, τον άφησε με το... παράπονο.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την δυσλειτουργία του Αστέρα

στις μπαλιές στη πλάτη της άμυνας και μόλις στο 11' κατάφερε να το πετύχει και να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ο ορεξάτος Ναπολεόνι έβγαλε... φάτσα με το γκολ των Ούμπιντες, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, μέχρι το 20' συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ αλλά στην συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Έβαλε την μπάλα κάτω, βρήκε ρυθμό, χτύπησε... καμπανάκια στα μετόπισθεν των γηπεδούχων με καλές στιγμές και στο 40' ο καλύτερος παίκτης του Αστέρα φέτος, Ντε Μπλάσις, «τρύπωσε» στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα, οι Αρκάδες στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους είχαν φάσεις για να φέρουν... τούμπα το ματς αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας συνέχισε όπως τελείωσε. Ψάχνοντας δηλαδή το γκολ που θα έφερνε την ολική ανατροπή. Ο Ατρόμητος φαινόταν να βολεύεται με το 1-1 που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά λογάριαζε χωρίς τον Εντό! Ο υψηλόσωμος μέσος των Αρκάδων στο 85' έκανε την διαφορά. Με φανταστική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σηφάκη, έγραψε το 2-1 και όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα ξεκινούσαν με το... δεξί την μετά Σάκη Τσιώλη εποχή.

Η ολιγωρία, όμως, στα τελευταία λεπτά και ο συνδυασμός δύο αλλαγών του Παράσχου(Παπαδόπουλος-Μπρίτο) λύτρωσαν τον Ατρόμητο, καθώς ο Βραζιλιάνος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Έντο, Καράσκο (63' Γκρατσίνι), Μπαράλες (90' Κοντοές)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (64' Μπρίτο), Ναπολεόνι (85' Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (72' Γεωργίου), Ούμπιδες

Keywords
Τυχαία Θέματα