Την έσωσε ο Γιανουζάι

16:42 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ: 1-2
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Βρέθηκε να χάνει, αλλά τελικά η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Σάντερλαντ και δεν απομακρύνθηκε άλλο από την κορυφή.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σάντερλαντ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Τζιακερίνι έβγαλε τη σέντρα, οι Βίντιτς και Τζόουνς απέτυχαν να διώξουν και ο Γκάρντνερ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 21' το σουτ του Νάνι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34' ο Ντε Χέα πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση

σε κεφαλιά του Τζιακερίνι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα του Εβρά, οι Γιανουζάι πλάσαρε ψύχραιμα κι έκανε το 1-1. Στο 62ο λεπτό η Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ, καθώς ο Νάνι έκανε τη σέντρα αυτή τη φορά και ο Γιανουζάι ξανά με όμορφο σουτ, νίκησε τον Γουέστγουντ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Τσελούστκα, Κόλμπακ, Ο'Σέι, Ρομπέρζ, Κάτερμολ, Κι (74' Γουίκαμ), Γκάρντνερ (56' Λάρσον), Τζόνσον (64' Γι), Τζιακερίνι, Άλτιντορ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (86' Σμόλινγκ), Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Νάνι (76' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Γιανουζάι (Βαλέντσια), Φαν Πέρσι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 3-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Κορυφή έπιασε η Λίβερπουλ που νίκησε με 3-1 την Κρίσταλ Πάλας.

Στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Ζερόμ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 11' ο Ενρίκε έβγαλε όμορφα για τον Μόουζες, που δεν μπόρεσε να κάνει σωστό κοντρόλ και να βρεθεί μόνος με τον Σπερόνι. Τελικά το γκολ για τους «κόκκινους» ήρθε στο 14ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Σουάρες που ήταν πεσμένος, μετά από γύρισμα του Ενρίκε, ενώ στο 18' ο Ουρουγουανός πέτυχε και 2ο γκολ με όμορφη προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Στο 21ο λεπτό μετά από σέντρα του Σουάρες, ο Στάριτζ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, ενώ στο 28' ο Κεμπέ μπήκε στην περιοχή της Λίβερπουλ, αλλά ο Κόλο Τουρέ τον έκοψε σωτήρια. Στο 33' ο Σακό παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ μετά από σέντρα του Ζερόμ, αλλά στο 38' η Λίβερπουλ έκανε το 3-0 με πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ.

Στο 68ο λεπτό ο Γκέιλ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά κακό τελείωμα και στο 77΄' ο Γκέιλ μείωσε με κεφαλιά σε 3-1 για την Κρίσταλ Πάλας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Σακό (67' Άγκερ), Τουρέ, Σκρτελ, Ενρίκε, Χέντερσον, Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Μόουζες (66' Λουίς Αμπέρτο), Στάριτζ (86' Άσπας), Σουάρες

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Ουόρντ, Μαριάπα, Ντελάνεϊ, Μόξεϊ, Γέντινακ, Ο΄Κίφι, Πάντσεον, Κεμπέ (46' Γκέιλ), Ζερόμ (46' Καμπάνια), Σαμάκ (69' Μπολασιέ)

ΦΟΥΛΑΜ- ΣΤΟΟΥΚ: 1-0
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Σημαντκή νίκη με 1-0 για τη Φούλαμ κόντρα στη Στόουκ.

Στο 16ο λεπτό η Στόουκ ζήτησε πέναλτι σε διεκδίκηση του Άιρλαντ με τον Σεντέρος, ενώ στο 29' μετά από κόρνερ ο Χουθ βρήκε την μπάλα, αλλά η άμυνα της Φούλαμ έδιωξε πάνω στη γραμμή. Τελευταια καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν μια κεφαλιά του Σίντγουελ στο 36ο λεπτό, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 79ο λεπτό ο Ρίτερ έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Άιρλαντ, αλλά στο 83' ο Μπεντ έκανε το 1-0 για τη Φούλαμ και της χάρισε τη νίκη.

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χάνγκελαντ (46' Ρίτσαρντσον), Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Νταφ, Καραγκούνης (58' Μπόατενγκ), Σίντγουελ, Ρουίζ, Κασάμι, Μπερμπάτοφ (65' Μπεντ)

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουθ, Πίετερς, Γουόλτερς (83' Κράουτς), Άιρλαντ, Γουίλσον (58' Γουέλαν), Ενζονζί, Εθέρινγκτον (63' Ασαΐντι), Αρναούτοβιτς

ΚΑΡΝΤΙΦ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1-2
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Νιούκαστλ επί της Κάρντιφ με 2-1 κι επέστρεψεστις νίκες.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κρουλ παραλίγο να κάνει τραγικό λάθος, αλλά ο Κολοτσίνι πρόλαβε κι έδιωξε, ενώ στο 17' ο Μάρσαλ πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε σουτ του Ρεί από κοντινή απόσταση. Ένα λεπτό αργότερα, ο γκολκίπερ της Κάρντιφ είπε ξανά όχι σε σουτ του Σισοκό, ενώ στο 27' το σουτ του Ρεμί δεν ανησύχησε τον Μάρσαλ. Τελικά στο 31' η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, καθώς οι Σισοκό, Σισέ και Ρεμί συνδυάστηκαν όμορφα, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Μάρσαλ. Οι «καρακάξες» πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο 38ο λεπτό καθώς ο Ρεμί έπιασε ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μάρσαλ, ενώ στο 41' η κεφαλιά του Τέρνερ. Έφυγε μόλις άουτ. Η Νιούκαστλ άγγιξε το 3-0 στο 42ο λεπτό, αλλά το φάουλ του Καμπάιγ σταμάτησε στο δοκάρι της Κάρντιφ.

Στο 54ο λεπτό ο Γουίτινγχαμ αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 57' ο Γκούναρσον έκανε το γύρισμα στον Οντεμβίγκι που με όμορφο πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 60' και στο 63' ο Γουίτινγχαμ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 73' ο Γιόνας Γκουτιέρες αστόχησε εξ επαφής.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κάουκερ, Τέρνερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Γκούναρσον, Οντεμβίγκι (81' Μέιναρντ), Κάμπελ (66' Μπέλαμι), Κιμ (46' Μουτς)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Ουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ (86' Μπεν Αρφά), Τιοτέ, Σισοκό, Γκουφράν, Σισέ, Ρεμί (70' Γκουτιέρες)

ΧΑΛ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-0
Γήπεδο: KC Στάντιουμ

Στο 0-0 κόλλησαν Χαλ και Άστον Βίλα σε ένα κακό ματς.

Στο 19ο λεπτό ο Αγκμπονλαχόρ πέρασε δύο αμυντικούς της Χαλ, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε το σουτ του, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε άλλη καλή φάση ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 53ο λεπτό, το σουτ του Αγκμπονλαχόρ έξυσε το δοκάρι της Χαλ, αλλά και πάλι στη συνέχεια δεν υπήρξαν φάσεις.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ροσενιόρ, Φιγκερόα, Φαγιέ, Ντέιβις, Χάντλεστον, Λίβερμορ, Ελμοχαμαντί (84' Μέιλερ), Κουίν (71' Μπόιντ), Αλούκο (70' Σαγκμπό), Γκρέιαμ

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνια, Φλάαρ, Κλαρκ, Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ (77' Τόνεφ), Βέιμαν, Ντελφ, Λούνα, Αγκμπονλαχόρ (76' Μπόουερι), Κόζακ

MANΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΕΒΕΡΤΟΝ: 3-1
Γήπεδο: Etihad

Στις νίκες επέστρεψε η Σίτι, που επικράτησε με 3-1 της Έβερτον και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Χαρτ πρόλαβε τον Λουκάκου, ενώ στο 6' ο Χάουαρντ έπεσε κι έδιωξε δύσκολα το συρτό σουτ του Γιάγια Τουρέ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το φάουλ του Κολάροφ έξυσε το δοκάρι της Έβερτον, ενώ στο 12' μετά από κόρνερ, ο Τουρέ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά δε βρήκε στόχο. Τελικά η Έβερτον ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, καθώς στο 16ο λεπτό, ο Λουκάκου πέρασε απ' όλη την άμυνα της Σίτι και με σουτ νίκησε τον Χαρτ. Η απάντηση της Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, καθώς με τη σέντρα ο Τουρέ έβγαλε όμορφα για τον Νεγρέδο που με πλασέ νίκησε τον Χάουαρντ. Στο 22ο λεπτό ο Μίλνερ είχε δοκάρι για τη Σίτι, ενώ στο 26' το φάουλ του Αγκουέρο πέρασε μόλις άουτ. Στο 39ο λεπτό ο Αγκουέρο έχασε απίστευτη ευκαιρία, αλλά στο 45' ο Αργεντινός με όμορφο συρτό σουτ, έκανε το 2-1.

Στο 47' και στο 48' ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, ενώ στ 52' ο Χαρτ σταμάτησε τον Μιραλάς. Τελικά στο 69ο λεπτό ο Ζαμπαλέτα κέρδισε πέναλτι από τον Κόλεμαν και ο Αγκουέραπό τα 11 μέτρα έγραψε το 3-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ (58' Κλισί), Κομπανί (35' Ναστάσιτς), Λέσκοτ, Μίλνερ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα, Αγκουέρο (79' Νασρί), Νεγρέδο

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Ντιστέιν, Γιαγκέλκα, Κόλεμαν, ΜακΚάρθι, Όσμαν (63' Γκίμπσον), Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς (63' Ντεολοφέου), Λουκάκου (83' Κονέ)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα