Βήμα παραμονής για την Προοδευτική

Η Προοδευτική νίκησε 1-0 τον Ηλυσιακό και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Football League 2.

Οι «βυσσινί» έκαναν το πρώτο βήμα και νίκησαν τον ένα από τους τρεις τελικούς που τους έχουν απομείνει για τη σωτηρία τους. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Παπανικόλας, ο οποίος με κεφαλιά στο 46’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την Προοδευτική στην 9η θέση, που οδηγεί στα play

out.

Ο Ηλυσιακός, από την άλλη, μπήκε σε «περιπέτειες» και θα επιχειρήσει στα τελευταία δύο ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και Ζάκυνθο να κατακτήσει βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή του.

Έγινε ένα παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν, με πάθος και δύναμη από τις δύο ομάδες για τη νίκη, αλλά και με πολλές διακοπές και καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν μία στημένη φάση και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 46’, κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα με τον Παπανικόλα και να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της Προοδευτικής.

Προοδευτική (Πέτρος Δημητρίου): Ζήνωνος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Σάμιος, Αλεξίου, Συρίγος, Παπανικόλας, Γρίβας (91’Μπέλερης), Λύγκος (80’ Πολυχρονίδης), Σουλελες (65’ Μπερνιδάκης), Σούφλας.

Ηλυσιακός (Σάκης Δέδες): Δράμπαλης, Αμανατίδης, Τσέπε (75’ Παππάς), Ξένος, Φωστέρης, Λιοσάτος (30’ λ. τρ. Ντεκίδης), Κωνσταντίνου, Καϊμακαμούδης, Τσατσαρής, Γιουβανέλλης, Άγκολι (60’ Φώσκολος).

Keywords
Τυχαία Θέματα