Θρήνος για τον 18χρονο

19:53 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη και κυρίως η οικογένεια της ομάδας του ΕΓΟΗ μετά τον τραγικό χαμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Κανιτάκη. Αυτόκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος παρέσυρε τον νεαρό και τρεις φίλους του.

Ο Κώστας Κανιτάκης έχασε τη ζωή του ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Μανώλης Ζουριδάκης που έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και κάταγμα στο κεφάλι. Ο Μανώλης Φάρκωνας νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική προληπτικά και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Όσο για τον Γιώργο Ιατράκη δεν έχει κάτι το σοβαρό

όμως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όσο για τον 26χρονο οδηγό του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε και αυτός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά είναι καλά στην υγεία του. Ο Κώστας Κανιτάκης ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Εργοτέλη, μεταπήδησε σε αυτές του Καλτσέτο και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο ΕΓΟΗ της Α1 Ηρακλείου. Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή.

Για τον τραγικό γεγονός η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Κώστα Κανιτάκη, του 18χρονου ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ (Α1 κατηγορία ΕΠΣ Ηρακλείου), ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Επίσης, εκφράζει και τις θερμότερες ευχές της για πλήρη ανάρρωση των τριών ποδοσφαιριστών του σωματείου Ασίτες, Μανώλη Ζουριδάκη, Μανώλη Φάρκωνα και Γιώργου Ιατράκη, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ίδιο τροχαίο και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα