Πασκουάλ: «Παρηγοριά η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «μικρό» τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης αποτελεί «βάλσαμο» για την Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Μέχρι να πάμε πίσω στη Βαρκελώνη θα έχουμε την ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα συναισθήματα που αισθανόμαστε τώρα. Σίγουρα, είναι έντονα και δεν θα περάσουν εύκολα. Ίσως, όμως, η νίκη αυτή αποδειχθεί για εμάς

παρηγοριά, εξασφαλίζοντας ξανά την αυτοπεποίθησή μας, για να κερδίσουμε στους επόμενους αγώνες στην Ισπανία».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε, στη συνέχεια, τους φιλάθλους που ήρθαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και τους ζήτησε συγγνώμη: «Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς που ήρθαν από τη Βαρκελώνη έως εδώ για να μας υποστηρίξουν. Αυτό που αισθάνονται όλοι είναι πως πράγματι η ομάδα πέρασε μια πολύ δυσάρεστη βραδιά προχθές (11/05), για αυτό τους ζητάμε συγγνώμη. Θέλαμε σήμερα (13/05) να έχουμε καλή απόδοση. Θα ήθελα να μιλήσω ξανά για τον ημιτελικό. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να δώσουμε ό,τι έπρεπε. Σήμερα (13/05) παίξαμε καλύτερα, ήμασταν πιο ήρεμοι, ελέγξαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν αρχηγοί σε μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή και τελικά κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα