Η κυρία Μιχαλολιάκου αποκαλύπτεται

20:03 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια, είναι στο πλευρό του τα τελευταία 28 χρόνια, από τα οποία τα 25 είναι παντρεμένοι. Η κ. Ζαρούλια μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για την γνωριμία τους και τον έρωτά τους, που όπως δηλώνει ήταν κεραυνοβόλος. Ωστόσο, η κ. Ζαρούλια κατέβηκε κι αυτή στις εκλογές με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα εξελέγη. Έτσι, θα βρίσκεται στα έδρανα μαζί με το σύζυγό της και θα είναι

το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Μιχαλόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη.

Αυτό που την τράβηξε στο Νίκο Μιχαλολιάκο πριν τόσα χρόνια ήταν το αγωνιστικό του πνεύμα που το διατηρεί έως σήμερα, ενώ όπως αποκαλύπτει τα αισθήματά της για το σύζυγό της παραμένουν το ίδιο ζωντανά.

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή, δεν ήμουν ώριμη. Η επιλογή μου, όμως, με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου», δηλώνει η κ. Ζαρούλια.

Οι δυο τους μένουν στην Πεύκη και στο νοικοκυριό, όπως λέει, κάνουν κουμάντο και οι δυο, όμως αυτή ως νοικοκυρά έχει τον τελευταίο λόγο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη την Ουρανία, η οποία είναι σήμερα 24 ετών.

«Κι εγώ κι ο Νίκος μεγαλώσαμε την κόρη μας χωρίς πολιτικά ερεθίσματα. Το παιδί μας, όμως, ήταν πολύ έξυπνο και κατάφερε να διακρίνει γρήγορα την αλήθεια από το ψέμα», υπογραμμίζει η κ. Ζαρούλια.

Η ίδια αναφέρει ότι το μικρόβιο της πολιτικής το κόλλησε πολύ προτού γνωρίσει τον άντρα της. Λίγο μετά την ενηλικίωσή της συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά το καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών.

Η κ. Ζαρούλια έχει γεννηθεί στην Αθήνα με καταγωγή από την Ηλεία. Σπούδασε στην Αγγλία σε σχολή γραμματέων και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για δουλειά. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλών άλλων ακινήτων, τα οποία τα άφησε κληρονομιά στην κόρη του.

«Σταμάτησα να εργάζομαι μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Έχω αρκετά ένσημα και πληρώνω υψηλότατους φόρους στο ελληνικό κράτος. Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε έναν Έλληνα από τη Βόρειο Ήπειρο. Τα υπόλοιπα ακίνητά μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», υποστηρίζει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα