Το σερί των Ρεντ Ουίνγκς σταμάτησε στο Μόντρεαλ

Με κλασσικό ντέρμπι δύο ομάδων «Original 6» ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του NHL πριν την τετραήμερη διακοπή λόγω All-Star Game, στο οποίο οι Μόντρεαλ Κανάντιενς συνέτριψαν με 7-2 τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς.

Το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς, αφού οι «χαμπς» προηγήθηκαν με 4-0 από την πρώτη περίοδο. Τότε ο Ty Conklin αντικατέστησε τον απογοητευτικό, Jimmy Howard,

στην θέση του τερματοφύλακα των «κόκκινων φτερών».

Συνολικά ο David Desharnais είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Alexei Emelin πέτυχε το πρώτο γκολ σε επίπεδο NHL. Ακόμα, οι Rene Bourque, Max Pacioretty και Eric Cole είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Tomas Plekanec πέτυχε το άλλο τέρμα των γηπεδούχων που τερμάτισαν σερί επτά νικών των Ρεντ Ουίνγκς με το εμφατικό τους σκορ.

Ο Carey Price έκανε 25 αποκρούσεις, αλλά νικήθηκε δύο φορές από τον Jiri Hudler στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου. Τότε το σκορ έγινε... 6-2 και η ομάδα του Ντιτρόιτ έμεινε στους 67 βαθμούς, κάτι που δεν θα μπορούσε να αποφύγει με την εικόνα της στα πρώτα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης.

Παρ' όλα αυτά τα «κόκκινα φτερά» παραμένουν στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης της λίγκας και της Δύσης. Από την πλευρά τους, οι Κανάντιενς έχουν 47 βαθμούς και απέχουν οκτώ από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα