«Φλερτάρουν» το μετάλλιο οι Παγκόσμιες

Την πρόκριση τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα σημάνει και την κατάκτηση ενός μεταλλίου, θα επιχειρήσει να πάρει η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, που στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Ένα ακόμα ραντεβού με την… ιστορία δίνει απόψε στις 6 η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών με αντίπαλο την Ουγγαρία, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό όπου θα συναντήσει τη νικήτρια του αγώνα Ρωσία

– Ιταλία. Ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ – 1, ενώ και σε αυτό το ματς το Onsports θα σας ενημερώνει live.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ το 2010 και το χρυσό στο Παγκόσμιο της Σαγκάης τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκονται στην ελίτ του παγκοσμίου πόλο. Αυτό θέλουν άλλωστε να αποδείξουν και στο σημερινό ματς με την Ουγγαρία, αφού ενδεχόμενη νίκη σημαίνει ταυτόχρονα και η κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου.

Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Όλα τα στοιχεία των διεθνών

Όλες τις πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα τις βρείτε στη νέα μας κατηγορία Ευρωπαϊκό 2012.

Επίσης, θυμηθείτε την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα των ανδρών απέναντι στο Μαυροβούνιο, στο θέμα: «Με ψηλά το κεφάλι οι Έλληνες! (photos)».


Keywords
Τυχαία Θέματα