Γκουαρντιόλα: «Δεν ήταν εύκολο»

Μίλησαν για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Copa Del Rey οι Πεπ Γκουαρντιόλα και... Ζοσέ Μουρίνιο ύστερα από το τέλος του «El Clasico».

Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν στον επόμενο γύρο με το χθεσινό (25/01) 2-2 των δύο κορυφαίων ισπανικών συλλόγων. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των θριαμβευτών δήλωσε πως η Ρεάλ παρουσίασε επιπλέον κινδύνους, επειδή δεν είχε κάποιο άγχος λόγω του αποτελέσματος στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών:

«Δεν ήταν

εύκολο. Η Ρεάλ δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Κρίμα που χάσαμε τους Ινιέστα και Σάντσεζ με τραυματισμούς. Εάν δεις το ρόστερ της Ρεάλ, τον πάγκο της, δεν μπορείς να περιμένεις 2 ματς όπως αυτό στον 1ο γύρο. Η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά, αλλά νομίζω πως σε 180 λεπτά, ήμαστε οι δίκαιοι νικητές. Θεωρώ πως η καλύτερη Ρεάλ που αντιμετωπίσαμε στα ημιτελικά του Champions League ήταν και εδώ, αφού είναι πάντα δυνατή και έχει πολλές επιλογές».

Από την άλλη, ο Πορτογάλος κόουτς υποστήριξε πως η «βασίλισσα» δεν μπορεί να κερδίσει στο «Καμπ Νου»: «Είναι αδύνατο να κερδίσουμε εδώ στο Καμπ Νου». Γενικά ο Μουρίνιο ήταν εμφανώς κακοδιάθετος, κάτι που πιστοποιεί τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα