Ετοιμος να τα βροντήξει ο Ζαγοράκης!

Ετοιμος να τα βροντήξει και να φύγει από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, το τέλος του οποίου από τον Δικέφαλο είναι πιο κοντά από ποτέ! Μετά τα όσα έγιναν και στον αγώνα με τον Ατρόμητο και τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τους οργανωμένους οπαδούς, ο Ζαγόρ εξέφρασε ανοιχτά το βράδυ της Τετάρτης σε έκτακτο συμβούλιο που έγινε και διήρκησε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, την πρόθεσή του να αποχωρήσει!

"Δεν πάει άλλο! Ήρθα στον ΠΑΟΚ

για να ενώσω και όχι να διχάσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται αυτά", επανέλαβε πολλές φορές ο Ζαγοράκης στην άτυπη αυτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Από τη στιγμή που αυτή ήταν η θέση του Ζαγοράκη, άνοιξε συζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση και αμέσως στο τραπέζι, ως αναμένονταν, έπεσε το όνομα του Ζήση Βρύζα. Η λογική είναι ότι η ομάδα στο χρονικό και αγωνιστικό σημείο που βρίσκεται δεν μπορεί να πάει σε ριζικές αλλαγές και ότι δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή να αλλάξει η διολικηση. Πρέπει να υπάρχει άμεση συνέχεια, εφόσον όντως αποτελέσει παρελθόν ο Ζαγοράκης, κι αυτή την εγγυάται στην παρούσα φάση καλύτερα από τον καθένα ο Βρύζας.

Ο τελευταίος, πάντως, επανέλαβε αυτό που πρόσφατα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Τούμπα, ότι... "η συμφωνία με τον Θόδωρο ήταν να προχωρήσουμε μαζί", αλλά και στους οργανωμένους "αν φύγει ο Θόδωρος θα φύγω και εγώ" εννοώντας ότι προβληματίζεται να πει άμεσα το ναι -προφανώς για δικούς του λόγους. Γενικότερα, πάντως, υπάρχει μία γενικότερη τάση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ (που δεν κρύβεται και μεταξύ των μελών της διοίκησης) να αναλάβει ο Βρύζας, ο οποίος ξέρει καλά και το αγωνιστικό τμήμα, αν τελικώς παραιτηθεί ο Ζαγοράκης.

Οι διοικούντες ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πιθανόν να γίνει ακόμη και την Πέμπτη (26/1) η νέα συνάντηση, καθώς οι όποιες διαδικασίες πρέπει να τρέξουν άμεσα και το τοπίο να είναι απολύτως ξεκάθαρο το δυνατόν συντομότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα