Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής της Football League

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έπειτα από τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Στον… θρόνο της επέστρεψε η Βέροια τη 16η αγωνιστική, καθώς με γκολ του νεοαποκτηθέντα Σιρίλ Καλί πέρασε με 1-0 από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών. Η «Βασίλισσα του

Βορρά» πέρασε έτσι στην 1η θέση, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη του αγώνα του Πλατανιά με τον Διαγόρα.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στον Εύοσμο, εκεί όπου ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και την έβαλε σε νέες περιπέτειες, παίρνοντας ο ίδιος μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός «πλήρωσε» τις πολλές απουσίες και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Βύζαντα Μεγάρων. Για τους «κιτρινόμαυρους» σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Αιγύπτιος Φαρούκ.

Σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα βρίσκεται πλέον η Παναχαϊκή, καθώς έφυγε με το τρίποντο (1-0) από την έδρα της ΑΕΛ Καλλονής, ενώ 4ος αναρριχήθηκε ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 στην Άμφισσα.

Στη Φυλή, τέλος, ο Θρασύβουλος… σκόρπισε με 5-0 τον Εθνικό Αστέρα, που παρατάχθηκε με ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Την Παρασκευή (24/02) η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 0-1

Φωκικός – Πιερικός 0-2

Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων 1-1

Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας 5-0

Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ 1-0

ΑΕΛ Καλλονής – Παναχαϊκή 0-1

Φωκικός – Πιερικός 0-2

Δευτέρα 27/02 (15:00 ΟΤΕ TV)

Αν. Επανομής – Καλλιθέα

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία έπειτα από τα ματς της Κυριακής (26/02).

Keywords
Τυχαία Θέματα