Της πήρε την… μπουκιά από το στόμα στο 96’ ο Ηρακλής

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΠ Ηρακλής «πάγωσε» το «Παντελής Μαγουλάς, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 τη Νίκη Βόλου και της «έκλεψε» το βαθμό!

Παρουσία περίπου 3.000 οπαδών, μεταξύ αυτών και κάποιοι φιλοξενούμενοι, στο «Παντελής Μαγουλάς», η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο, ούτε να κρατήσει το μηδέν παθητικό στην έδρα της.

Παρότι έδιωξε την κακοδαιμονία της, καθώς είχε να βρει δίχτυα από το ματς

κόντρα στον Αετό Σκύδρας και συγκεκριμένα από τις 8 Ιανουαρίου, «πάγωσε» στο 96’, όταν η ΑΕΠ Ηρακλής της πήρε την… μπουκιά από το στόμα, ισοφαρίζοντας με πλασέ του Χιονίδη. Η Νίκη Βόλου, η οποία είχε πάρει κεφάλι στο σκορ από το 41’, με σουτ του Διαμαντίδη από το ύψος του πέναλτι, διαμαρτύρεται στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς όπως υποστηρίζουν είχαν πέσει δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής Καρυοφίλλης έπρεπε να διακόψει το ματς.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, έμειναν μακριά από τις προνομιούχες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν την τρίτη διαδοχική τους ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς είχε φάσεις εκατέρωθεν, με τη Νίκη Βόλου να είναι πιο απειλητική κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο και την ΑΕΠ Ηρακλής να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά το 25’.

Εκφραστές των επιθέσεων των γηπεδούχων ήταν οι Διαμαντίδης (8’), Παπατζίκος (13’), Λαζαρίδης (17’) και Πουλάκος, ο οποίος σκόραρε στο 19’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί με τον Κωνσταντινίδη, όταν στο 11’ έκανε την προβολή, αλλά μπλόκαρε ο Ψωμιάδης.
Να σημειωθεί ότι στο 22’ υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Ψωμιάδη και τον Σαπάνη, με αποτέλεσμα να δεχθούν την κίτρινη κάρτα και να διακοπεί για λίγο το ματς.

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο Ηρακλής προσπαθεί με γεμίσματα, χωρίς όμως να γίνει απειλητικός. Απείλησε στο 47’ με την κεφαλιά του Λιόλιου, ενώ στο 56’ ο διαιτητής Καρυοφίλλης ακύρωσε γκολ του Οικονόμου για επιθετικό φάουλ.

Πέντε λεπτά νωρίτερα, η Νίκη έχασε ευκαιρία με τον σκόρερ της αναμέτρησης, όταν στο φάουλ που εκτέλεσε, ο Κελπέκης έδιωξε με γροθιές την μπάλα.

Στο 75’ διεκόπη για λίγο ο αγώνας, διότι ο πρώτος βοηθός δέχθηκε αντικείμενα, ενώ να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ματς έγιναν κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών της ΑΕΠ Ηρακλής με αυτούς της Νίκης Βόλου, όταν οι πρώτοι πέταξαν κάποια αντικείμενα προς τη μεριά των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής Καρυοφίλλης του συνδέσμου Πειραιά «κιτρίνισε» τους Ψωμιάδη, Σαμπάνη, 36’Χιονίδη, Δεληζήση, Μκρτσιάν, Μουδούρογλου, Κωστάκη, Ριζογιάννη, Αναστασίου.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Δεληζήσης, Μκρτσιάν, Ριζογιάννης, Παπατζίκος, Διαμαντίδης, Λαζαρίδης (57’ Παυλίδης), Μουδούρουγλου (67’Λουκίνας), Πουλάκος (75’ Αναστασίου).

ΑΕΠ Ηρακλής (Σούλης Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Νατσούρας (52’ Κωστάκης), Χασιώτης, Τροΐρης, Λιόλιος (81’ Γκόγκας), Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυβρακίδης (70’ Τσιτλακίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα