Φουλάρει για την κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης


Τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος φέρνουν στις μνήμες τους οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης, βλέποντας την ομάδα τους να εκτοξεύεται προς την κορυφή.


Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τη νίκη 2-0 που σημείωσε επί του Ηλυσιακού, σε συνδυασμό με την ήττα 2-1 που γνώρισε ο πρωτοπόρος Πανηλειακός στη Γλυφάδα από την ομώνυμη ομάδα, μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και πλέον είναι έτοιμος να την «πατήσει».

Η προσφυγική ομάδα, δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία για να καταβάλλει τον Ηλυσιακό, ο οποίος είχε μια αξιόλογη ευκαιρία στο 13΄, όταν από λάθος γύρισμα στην περιοχή των

γηπεδούχων και άστοχη έξοδο του Σταυριανού, ο Παππάς έκανε το σουτ σε κενή εστία, την οποία κράτησε τελικά ανέπαφη ο Γρομητσάρης.
Το 1-0 σημείωσε ο Διαμάντης στο 31΄, με εκπληκτική ατομική προσπάθεια.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Καραδέμητρος στο 75΄, πλασάροντας τον Δράμπαλη σε τετ α τετ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιάρης από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου, ο οποίος στο 90΄απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον
Φωστέρη.

AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Τσουκαλάς (84' λ.τρ. Μαρίνου), Κοροβέσης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Τσιλιγκίρης (74' Λαζανάς), Σεμερτζίδης (58' Αντωνόπουλος), Καραδέμητρος, Χανιώτης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Δράμπαλης, Ψαρρής, Γιουβανέλης, Τσατσαρής, Ξένος, Βατίστας, Ρομπέρτ (83' Τσέπες), Φωστέρης, Καϊμακαμούδης, Φώσκολος (66' Αμανατίδης), Παππάς (68' Λιοσάτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα