Θέλουν κι άλλα εισιτήρια Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Την Τετάρτη (24/04) θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η σύσκεψη για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί 11-13 Μαΐου στο «Σινάν Ερντέμ».

Το παρών θα δώσουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που παίρνουν μέρος, δηλαδή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας και της Μπαρτσελόνα, και εκτός από τα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ, μεταξύ των οποίων και τα εισιτήρια. Οι εκπρόσωποι των «αιώνιων» αναμένεται να ζητήσουν την αύξηση του αριθμού που τους έχει παραχωρηθεί, καθώς το ενδιαφέρον των φιλάθλων τους είναι αυξημένο, τη στιγμή που οι Τούρκοι αδιαφορούν για τη διοργάνωση, μια και δεν υπάρχει εκπρόσωπος της χώρας τους.

Το «Σινάν Ερντέμ» έχει χωρητικότητα 14.535 θέσεις και μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί από 1.000 σε κάθε ομάδα. Μαζί με όσα κυκλοφόρησαν μέσω ίντερνετ και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, καθώς πολλά από αυτά κατέληξαν σε φιλάθλους ομάδων που αποκλείστηκαν από την τελική φάση (όπως π.χ. η Μακάμπι Τελ Αβίβ), στο κλειστό θα βρίσκονται γύρω στους 4.000 φίλους του Παναθηναϊκού, 3.000 του Ολυμπιακού και από 1.000 των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα