Καλύτερος παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι!

Καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το αγγλικό πρωτάθλημα ανακηρύχθηκε ο επιθετικός της Άρσεναλ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σε ψηφοφορία που πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολλανδός φορ, ο οποίος διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας πετύχει 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ψηφίστηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Αγγλίας ως ο

καλύτερος παίκτης της χρονιάς.

«Όταν το λένε άλλοι, είναι ξεχωριστό, αλλά είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, όταν λένε οι αντίπαλοί σου πως είσαι ο καλύτερος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Όπως για παράδειγμα τον Θίο Γουόλκοτ, που μου έχει δώσει πάνω από 12 ασίστ και το εκτιμώ πολύ», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του Φαν Πέρσι.

Στα υπόλοιπα βραβεία, καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο αμυντικός της Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ, ενώ η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ είναι η εξής:

Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Βενσάν Κομπανί (Μαν. Σίτι), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Γιάγια Τουρέ (Μαν. Σίτι), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα