Τα δάκρυα του Ρούλη

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού και παλιά δόξα του Συλλόγου, Δημήτρης Αγραπιδάκης ξέσπασε σε λυγμούς μετά την έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα στο κλειστό του Μετς.

Ο αγαπητός «κύριος Ρούλης», όπως τον φωνάζουν όλοι, είναι η ιστορική μορφή του τμήματος και ίσως είναι το τελευταίο κομμάτι ανάμνησης παλαιών εποχών του βόλεϊ αντρών. Η ανιδιοτελής του αγάπη για το Σύλλογο είναι αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους όσους κατέχουν πόστα στον ΠΑΟ

ενώ η σχέση του με τους αθλητές είναι κάτι παραπάνω από φιλική, είναι οικογενειακή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Παναθηναϊκός-ΕΑ Πατρών ο Αγραπιδάκης «λύγισε» μη μπορώντας να διανοηθεί την έκτη σερί ήττα της ομάδας, για την οποία μάχεται καθημερινά και είναι κάτι που άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν να το λένε.

Η στεναχώρια είναι μεγάλη για τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα που βλέπει τον Παναθηναϊκό από τις εποχές της διεκδίκησης και κατάκτησης τίτλων μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας να «καταρρέει».

Η σιωπή του όμως (σπάνια κάνει δηλώσεις) ακόμα και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι αξιομνημόνευτη αφού πάνω από όλα για τον «κύριο Ρούλη» είναι η ομάδα και όχι η… λεζάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα