Καπέλο: «Παραμένει φαβορί η Ισπανία»

Ακόμα και μετά την κλήρωση του EURO 2012, o Φάμπιο Καπέλο δεν άλλαξε γνώμη σχετικά με την Ισπανία, αφού την θεωρεί φαβορί της καλοκαιρινής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης εθνικού επιπέδου.

Η Αγγλία επικράτησε των «φούριας ρόχας» σε πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων, αλλά η άποψή του Ιταλού ομοσπονδιακού τεχνικού δεν άλλαξε. Μιλώντας σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι έπειτα από την κλήρωση του EURO 2012, o Καπέλο

χαρακτήρισε την Ισπανία φαβορί:

«H Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Εμείς τα καταφέραμε στο τελευταίο μας ματς, αλλά ο αγώνας ήταν φιλικός. Η Ισπανία παραμένει το φαβορί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να είναι αυτός που θα την αντιμετωπίσει μετά την φάση των ομίλων:

«Θα ήθελα να αντιμετωπίσω Ισπανία ή Ιταλία, επειδή είναι οι καλύτεροι και προτιμώ τον ανταγωνισμό σε κορυφαίο επίπεδο. Η Ισπανία έχει σπουδαίο σύνολο και είναι πολύ πιθανό να συγκρουστούμε με αυτήν ή με την Ιταλία στους επόμενους γύρους της διοργάνωσης».

Εν ολίγοις, ο Καπέλο προτιμά τα δύσκολα ματς ύστερα από τους ομίλους στις τελικές φάσεις των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Άλλωστε πριν την κλήρωση είχε εντελώς διαφορετικές τοποθετήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα